Filtru HEPA la aspiratoarele portabile

Filtru HEPA la aspiratoarele portabile

Filtru HEPA

 

Profitați de capacitățile aspiratorului portabil Xiaomi? Minunat! Vă bucurați de un apartament curat, lipsit de praf, murdărie și de firele de păr ale animalului dvs. de companie? Și mai bine! Dar știați că, din când în când, este necesar să înlocuiți filtrul HEPA? Nu numai că obțineți ani de performanță fiabilă de la aspiratorul dvs., dar obțineți și un aer sănătos fără germeni în toată casa! Cum este posibil acest lucru? Rămâneți alături de noi și aflați detalii despre filtrele HEPA dedicate aspiratoarelor portabile Xiaomi.

Aspirator portabil Mi G10/G9 cu filtru HEPA

Acesta este un filtru eficient dedicat aspiratorului Mi Handheld Vacuum Cleaner G9 și Mi Handheld Vacuum Cleaner G10, permițându-i să capteze particule minuscule de până la 0,3μm, sau de până la 0,0003mm! Filtrul HEPA este capabil să capteze până la 99,97% din murdărie, rezultând o curățare completă chiar și pe cele mai greu de aspirat suprafețe. O astfel de performanță uimitoare este comparabilă cu cea a unui purificator de aer staționar de înaltă clasă. Prin utilizarea schimbării regulate a filtrului, contribuiți de fapt la un aer curat și sănătos în toată casa dvs. în același timp! Schimbați filtrul acestui model la fiecare 18 luni pentru eficiență maximă.

 

Mi Vacuum Cleaner Light HEPA Filter (pachet de 2)

Un set de filtre care se vor potrivi perfect aspiratorului de mână Mi Handheld Vacuum Cleaner Light. Înlocuirea este foarte simplă și se poate face în câteva momente. Trebuie doar să scoateți capacul aspiratorului și eroul nostru filtrant va apărea în fața rezervorului de deșeuri. Scoateți filtrul vechi, puneți-l pe cel nou și gata, vă puteți bucura din nou de o aspirare eficientă! Fiecare filtru HEPA ușor Mi Vacuum Cleaner Light va funcționa eficient pentru o perioadă de 6 luni, filtrând eficient murdăria cu o eficiență uimitoare de 99,98%! Sunt incluse două filtre HEPA, astfel încât veți primi un set complet pentru un an întreg de aspirare.

Mi Vacuum Cleaner mini HEPA Filter (pachet de 2)

Mi Vacuum Cleaner Mini este un aspirator portabil discret de la Xiaomi, care poate face minuni atunci când vă curățați mașina sau colțurile greu accesibile din casă. Chiar și un design atât de mic este echipat cu un filtru HEPA eficient, care trebuie înlocuit la fiecare 6 luni pentru rezultate maxime. În acest caz, primești și până la două filtre în kit, ceea ce face ca aspiratorul tău să fie pregătit să funcționeze la viteză maximă încă un an!

Merită să fie înlocuit

 

Înlocuiți acum filtrul HEPA din aspiratorul Xiaomi. Faceți clic pe bannerul corespunzător modelului dorit și asigurați-vă o curățenie completă în fiecare zi împreună cu Xiaomi!

 

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.