Ce amplificator de semnal Wi-Fi Xiaomi să alegem?

Ce amplificator de semnal Wi-Fi Xiaomi să alegem?

Găsiți răspunsul mai jos

Repetitor, multiplicator sau amplificator de semnal - oricum le-ai numi, acestea sunt parte integrantă a oricărei rețele Wi-Fi stabile în casă. Aveți un router la parter, iar raza sa de acțiune la parter este instabilă și dispare adesea pe neașteptate? Iată soluția perfectă pentru dvs. - un repetitor elimină în mod eficient toate punctele moarte ale rețelei dvs., permițându-vă să vă bucurați de o acoperire excelentă în fiecare colțișor al casei dvs. Vă prezentăm Mi Wi-Fi Range Extender Pro și Mi Wi-Fi Range Extender AC1200, un remediu pentru ratele de transfer scăzute, timpii lungi de buffering pentru filme și altele de acest gen. Să vedem de ce sunt ele în stare!

Versiunea Pro

Să începem cu opțiunea mai de buget, care este Mi Wi-Fi Range Extender Pro. Cuvintele "buget" și "profesionist" nu ar trebui să meargă împreună, dar o fac! Mi Wi-Fi Range Extender Pro este alegerea perfectă pentru oricine nu dorește să plătească prea mult și să se bucure totuși de o rază de acțiune mare. Acest lucru se datorează cu siguranță celor două antene externe puternice 2×2 care permit generarea unei transmisii de date stabile de 300 Mbps. Este mult? Dacă ISP-ul dvs. vă oferă această viteză, puteți conta pe descărcări instantanee de jocuri și filme fără teama că Mi Wi-Fi Range Extender Pro va încetini chiar și pentru o clipă! Acest amplificator de semnal Xiaomi este optimizat pentru a funcționa cu până la 16 dispozitive conectate simultan, ceea ce înseamnă că întreaga familie se poate bucura de o rețea puternică fără teama de întârzieri nedorite.

Când o singură rețea nu este suficientă

Prin ce se deosebește Mi Wi-Fi Range Extender AC1200? În primul rând, funcționarea în benzi duble la 2,4 GHz și 5 GHz și o rată de transfer de date extrem de rapidă de până la 1200 Mbps! Conectați-vă dispozitivele compatibile la rețeaua modernă de 5GHz iar celelalte dispozitive la rețeaua de 2,4GHz. Acest lucru asigură o performanță optimă și faptul că nu interferează între ele. Mi Wi-Fi Range Extender AC1200 oefră, de asemenea, securitatea maximă garantată de protocoalele WPA-PSK și WPA2-PSK. Acum vă puteți simți în siguranță când navigați pe internet, fără teama că cineva neautorizat va avea acces la rețeaua dumneavoastră. Configurarea este simplă și rapidă datorită interacțiunii fără probleme cu aplicația Mi Home / Xiaomi Home. Pur și simplu localizați zona în care semnalul routerului dvs. începe să se scadă ușor și plasați amplificatorul de semnal Xiaomi acolo.

O acoperire mai bună începând de azi

Îmbunătățiți acum standardul rețelei Wi-Fi cu ajutorul amplificatoarelor de semnal de la Xiaomi! Alegeți modelul preferat și uitați de conceptul de zone moarte din casa dvs.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.