Xiaomi triumfă la Tech Awards 2021

Xiaomi triumfă la Tech Awards 2021

Ianuarie este, fără îndoială, o perioadă în care se fac planuri de viitor și se iau rezoluții de Anul Nou, care vor fi puse în aplicare într-o măsură mai mare sau mai mică. Începutul unui nou an este, de asemenea, o lună de bilanțuri, premii și distincții privind diverse fapte care au avut loc în ultimele douăsprezece luni. Astăzi ne vom concentra toată atenția asupra unuia dintre cele mai importante evenimente din industria tehnologică, și anume Tech Awards. Suntem foarte mândri de cea mai recentă ediție. Printre câștigătorii din acest an se numără și produse Xiaomi, care sunt foarte apreciate de fanii Mi. Poți ghici orbește cele două dispozitive câștigătoare? Să sugerăm doar că alegerea lor nu ar trebui să fie o surpriză, iar dacă nu vă place să ghiciți, citiți mai departe pentru a vă elimina toate îndoielile.

Redmi Note 10 Pro

Prezența sa pe locul fruntaș al podiumului în categoria smartphone-urilor de buget nu ar trebui, în principiu, să surprindă pe nimeni, ci doar să stânjenească toată concurența. La urma urmei, este greu de găsit un smartphone care să se poată lăuda cu un raport calitate-preț mai bun decât Xiaomi Redmi Note 10 Pro. O ștachetă destul de înaltă i-a fost impusă de predecesorii săi (Redmi Note 8 Pro și Redmi Note 9 Pro), dar cu acest premiu a dovedit nu numai că este un succesor demn al acestora, ci mai ales că pe acest segment de preț nu are rival. Parametrii precum o cameră foto de 108 MP, o baterie încăpătoare de 5020 mAh combinată cu o încărcare rapidă de 33 W și un ecran AMOLED cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz, încadrându-se într-un buget de 1.200-1.500 de lei, sunt cea mai bună confirmare în acest sens. Când analizăm și alte caracteristici ale smartphone-ului Redmi Note 10 Pro, acestea devin din ce în ce mai bune. Totul este ținut în frâu de un procesor high-end, Qualcomm® Snapdragon™ 732G, care este pur și simplu de neoprit. În același timp, sunt difuzoarele stereo care oferă o calitate audio uluitoare. Ca și cum acest lucru nu ar fi fost îndeajuns, vine in plus si cu certificare pentru rezistența la stropire IP53, dar și protecția pe care o ofera displayul, ochilor dvs. împotriva luminii albastre, Eye Care Display. Argumentele de mai sus susțin pe deplin acordarea premiului în contul Xiaomi Redmi Note 10 Pro? În această privință nu ne facem nici cea mai mică iluzie.

Mi Electric Scooter 3

Deși cea mai recentă trotinetă de la Xiaomi a debutat pe piața sa de origine abia în al patrulea trimestru al anului 2021, acest timp a fost suficient pentru ca scuterul să fie un mare succes în categoria Electromobilitate - Dispozitiv de transport personal. Mi Electric Scooter 3 este un răspuns la nevoile vremurilor noastre, în care concepte precum independența și ecologia devin din ce în ce mai importante. Scuterul Xiaomi nu numai că reușește să le atingă pe fiecare dintre ele, dar, de asemenea, se mândrește cu componente și design unic, ceea ce îl face una dintre cele mai atractive propuneri de pe piața scuterelor electrice. Două nuanțe unice (Onyx Black și Gravity Gray), combinate cu un design minimalist și o putere de 600 W, reprezintă un mix care are succesul asigurat. Rularea lină, autonomia mare (până la 30 km) sau cele trei moduri de viteză sunt doar câteva dintre facilitățile care vă așteaptă atunci când luați scuterul Xiaomi la o plimbare. Vă va duce oriunde trebuie să mergeți, indiferent de ambuteiajele omniprezente sau de lucrările stradale. Mi Electric Scooter 3 este un vehicul electric, a cărui funcționalitate, precum și echiparea, apără titlul care i-a fost dat.

Nimic din cele de mai sus nu s-ar fi întâmplat dacă nu erați voi, dragi Mi Fans. Vă mulțumim de o sută de ori pentru disponibilitatea de a vota pentru produsele Xiaomi. Două premii în cadrul sondajului Tech Awards reprezintă încă o dovadă a fiabilității și a încrederii enorme pe care ne-ați acordat-o de nenumărate ori.

Vă mulțumim!

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.