Pompează cu Xiaomi

Pompează cu Xiaomi

O pompă electrică este ușor de apreciat, mai ales pentru că vă poate scoate din mai multe situații dificile. O lumină de avertizare a presiunii scăzute a anvelopelor poate fi îngrijorătoare atunci când nu este nimeni pe drum, iar următoarea benzinărie poate fi la zeci de kilometri distanță. Este o idee bună să fiți pregătiți pentru astfel de obstacole neașteptate înainte de a călători. Astăzi vă răspundem la întrebarea: ce să luați cu dumneavoastră pentru a nu fi surprinși de un astfel de scenariu.

Fața reîmprospătată a noutăților

Pompa electrică de aer portabilă Mi Portable Electric Air Pump a reușit să-și câștige locul pe site-ul nostru. A câștigat o poziție stabilă în secțiunea lifestyle/travel atât de repede încât nici măcar nu a avut timp să se răcească după lansare. Nu este surprinzător faptul că încă miroase proaspăt. Cu toate acestea, un concurent este deja la pândă după colț. Niciodată nu poți avea prea multe inovații... De aceea, la auzul veștii despre un succesor al pompei electrice, mulți oameni stau practic la coadă pentru a se abona la newsletter. Sunteți gata să faceți cunoștință cu versiunea îmbunătățită a clasicului? Dacă da, vedeți ce poate face Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S!

Există loc pentru inovație?

Putem spune în unanimitate că pompa electrică de aer portabilă Mi Portable Electric Air Pump se comportă bine în toate condițiile. Este ușoară, eficientă, compactă - astfel de caracteristici poate garanta prezența sa în orice rucsac de călătorie. Ce ar spune mândrii săi proprietari despre un succesor și mai eficient? Va renunța lumea la pompa electrică de aer portabilă Mi Portable Electric Air Pump care a fost apreciată până acum, în favoarea mai noului Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S? Pentru a putea afla acest lucru, vom face comparație intre acest doi candidați.

O încleștare a campionilor

Ne vom baza evaluarea pe date, cu care este imposibil să dam greși. Prin amabilitatea celor de la TÜV SÜD Certification and Testing avem acces la raportul de testare nr: 68.189.21.0233.01. Astfel, cunoaștem comparația performanțelor compresorului portabil Xiaomi 1S care tocmai a fost anunțat, cu pompa de aer portabilă Mi Portable Electric Air Pump. Conform testelor, fluxul de aer al noii soluții este mai mare cu până la 114% în comparație cu predecesorul său. Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S este capabil să umfle cu 45% mai multe roți decât Mi Portable Electric Air Pump la o singură încărcare. Cu ochiul liber se poate observa îmbunătățirea performanței între cele două soluții. Acesta este un indicator clar că vine o eră mai bună de soluții, iar pompa de aer electrică portabilă Mi, în ciuda performanței sale remarcabile, se poate ascunde în umbra compresorului de aer electric portabil Xiaomi 1S...

Avantaje care nu pot fi ascunse!

Pe lângă viteză, performanță sporită și ușurință, noua pompă electrică de la Xiaomi ascunde multe alte avantaje. Noul compresor Xiaomi este echipat cu o lumină mică, dar extrem de utilă. Acesta va fi util atunci când o roată sau o minge trebuie umflată după lăsarea întunericului. Această soluție este apreciată în special iarna, când temperatura nu este favorabilă expunerii mâinilor la frig. Isteț, nu? Dacă, la fel ca și nouă, vă plac noutățile, așteptați-le împreună cu noi. Cine știe, poate că în curând va apărea ceva nou pe site-ul nostru?

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.