Sărbătorim 1 An de Reduceri

Sărbătorim 1 An de Reduceri

Magazinul oficial Xiaomi România, Mi-Home.ro a fost lansat acum 1 an, pe 18 Ianuarie 2021. Așadar, azi sărbătorim alături de comunitatea noastră, un an de activitate, plin de reduceri și avantaje speciale pentru fanii Xiaomi. Dacă așteptai momentul potrivit să-ți cumperi un nou telefon, sau dispozitive inteligente pentru casă, azi este momentul potrivit. Reducerile de până la 500 de lei și promoțiile Flash Sale cu produse la 1 leu, sunt semnele pe care le așteptai să vii la shopping.

Cine suntem?

Este clar deja că ne plac reducerile la fel de mult cum ne place comunitatea noastră,Mi-Home.ro dar este mai mult decât un magazin online. Cine suntem noi? Noi suntem compania ROLV Online și unicul nostru proiect, un proiect de suflet pentru echipanoastră, este Mi-Home.ro. Noi suntem, se poate spune, familia din spatele interfeței acestui site și suntem cei care care muncim zi de zi, pentru ca tu să ai parte de inovație, siguranță, calitate și garanție. Suntem magazinul care îți va oferi o experiență cap-coadă, de la primul contact cu site-ul, la o gamă largă de produse, la o livrare rapidă și fără probleme, până la confirgurarea, instalarea și garanția produsului cumpărat. Suntem, cu alte cuvinte, singurul magazin Online Oficial al Xiaomi România și suntem mândri de acest titlu.

Ce facem?

În cazul în care îți dorești suport la instalare și configurare, garanție oficială, securitatea unui service autorizat dar și livrare rapidă la ușa ta, noi suntem cei pe care trebuie să-i cauți. Dacă îți dorești un produs Xiaomi, fie el telefon, trotinetă electrică sau aspirator robot, dar dedicat special pentru piața din Europa, cu garanția funcționării, te așteptăm.

La mulți ani și multe garanții!

Așa că azi, la un an de la lansare, ne punem dorința ca fiecare client Xiaomi din România să ne cunoască. Dacă ai făcut-o deja, ne pare bine că te-am cunoscut și îți dorim să te bucuri mai departe de Inovație Pentru Toată Lumea, cu garanția Mi-Home.ro.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.