Scrie cu Xiaomi!

Scrie cu Xiaomi!

Petrecem zilnic ore în fața calculatorului și scrisul digital ne este deja ușor și la îndemână. Deși citești acum un articol tastat digital, ne-am prodpus azi să-ți aducem un reminder în ceea ce privește scrisul de mână. Așa că, ți-am pregătit o listă de device-uri care să te ajute să îți reamintești de frumusețea caligrafiei.

Ai cumva un pix?

Probabil nu există nicio sală de clasă unde nu s-a auzit măcar o data întrebarea ”Ai cumva un pix?”. Este la fel de posibil ca pereții tuturor școlilor, sau chiar ai unor centre comunitare, oficii poștale și spitale să fi auzit această întrebare. Ai fi totuși surprins dacă după ce întrebi, cineva ți-ar oferi un pix marca Xiaomi? Cunoaștem mulți oameni care ar fi de-a dreptul uimiți dacă ar vedea sigla Xiaomi pe un pix, chiar dacă Mi High-capacity Ink Pen (10-pack) poate fi cumpărat de pe Mi-Home.ro de ceva timp.

Misteriosul pix de care nu au auzit prea mulți, are de 4 ori mai multă cerneală decât alte pixuri de calitate înaltă de pe piață. Asta înseamnă nu doar o singuranță pe care ți-o asigură (pentru că nu vei rămâne fără cerneală fix în cel mai important moment), dar și grijă față de mediu. Un pix care se schimbă mult mai rar înseamnă de 4 ori mai puțin plastic utilizat. Dacă vrei să te întorci la notițe scrise de mână, sau să faci cumpărături pentru birou, adu-ți aminte de Mi High-capacity Ink Pen (10-pack) – pixuri de calitate care vor rezista pentru foarte mult timp.

Când pixul e de modă veche

Crezi că scrisul de mână pe hârtie e o chestiune a trecutului? Dacă da, însă vrei totuși să ”schițezi” ceva, îți sugerăm o soluție mai diferită! Dacă nu vrei creioane, agende și pixuri împrăștiate prin casă, pentru ca mai apoi să nu le găsești fix când ai nevoie de ele, îndreptă-ți privirea către Mi LCD Writing Tablet 13.5” Produsul ușor, care cântărește doar 345 de grame, te poate însoți oriunde și este mereu gata să-ți susțină creativitatea. Dacă vrei să aflii mai multe despre tabletă, am atins fiecare detaliu aici.

Inovație la culmi înalte

Când vrei să-ți duci notițele la un alt nivel, alege să investești în cea mai nouă tabletă Xiaomi. Este o soluție care îți va oferi uriaș un spectru de noi posibilități. Nu mai ești limitat de culori și structuri, deci fiecare creație va deveni din ce în ce mai expresivă. Displayul WQHD+ îți oferă o mulțime de nuanțe și culori, fiecare fiind disponibilă atunci când desenezi, schițezi sau salvezi în programul tău preferat. Poți crea un colaj, o prezentare sau chiar și o animație sau un film, pe care să le vizionezi pe ecranul de top cu rată de refresh de 120Hz. Poate te-ai plictisit de scris și rescris notițe și idei manual, unde orice greșeală este ireversibilă. Scriind pe noua Xiaomi Pad 5, vei putea oricând să ștergi sau să reface orice acțiune din notițele tale. Libertatea editării oferă condiții excelente pentru a crea designuri de neuitat.

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.