În curtea din spate cu Xiaomi

În curtea din spate cu Xiaomi

La scurt timp după ce primele dispozitive din ecosistemul Xiaomi au apărut în oferta Mi-Home.ro, popularitatea lor a început să atingă niveluri tot mai ridicate. A devenit rapid evident că au trecut perfect testul în fiecare gospodărie în care li s-a oferit un loc. Multe dispozitive au câștigat foarte repede statutul de "cult" și sunt încă un element important al bucătăriilor, băilor, camerelor de zi și dormitoarelor românilor. Cu toate acestea, produsele Xiaomi încep să își găsească utilitatea și în afara casei, dar tot în imediata vecinătate a acesteia. Care dintre ele nu ar trebui să lipsească din curtea ta și care sunt beneficiile deținerii lor? Veți afla imediat!

Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p

Este greu să nu fii de acord cu afirmația că "siguranța este primordială". Prin urmare, ținând cont de confortul dvs. și de confortul celor dragi, merită să luați în considerare achiziționarea unei camere externe. Indiferent dacă zona în care locuiți este liniștită și vecinii dumneavoastră sunt cei mai buni de sub soare, ar fi bine să investiți într-o protecție suplimentară. Echipamentul care controlează situația în timpul unei absențe scurte se poate dovedi indispensabil atunci când apar diverse situații nedorite. Acesta este momentul în care intră în acțiune Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p , adică o cameră de exterior de la Xiaomi, care nu se teme de praf și apă! Unghiul său larg de vizualizare de 130° și durata de viață a bateriei de 90 de zile vă vor garanta o rază de acțiune foarte mare pentru o perioadă foarte lungă de timp. De asemenea, puteți uita odată pentru totdeauna de încâlceala nesfârșită de cabluri. Camera de securitate wireless Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p are un design complet wireless și, prin urmare, o instalare și o asociere simplă, pentru care aveți nevoie doar de o aplicație dedicată (Mi Home sau Xiaomi Home) pentru a reuși. În plus, această cameră Xiaomi discretă se mândrește cu o viziune nocturnă inteligentă, ceea ce face ca imaginea pe care o transmite să fie extrem de clară chiar și la orele târzii ale nopții. Atunci când temperatura se schimbă pe o rază de 7 metri de la locul de montare sau când este detectată o activitate neașteptată, acesta va trimite automat o alertă relevantă, care va ajunge direct pe smartphone-ul dumneavoastră în timp real!

Mi Electric Scooter 3

Când siguranța este deja garantată, puteți începe să vă gândiți în siguranță la ceea ce va "staționa" sub ochiul vigilent al Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p fără nici cea mai mică grijă. Contrar aparențelor, nu vorbim de o mașină mare, ci de un echipament de calibru mai mic, care nu ar fi refuzat de niciun participant la ambuteiajele zilnice, care pot provoca multă frustrare. Simțiți vântul în păr? Este o briză de libertate călătorind pe Mi Electric Scooter 3! Autonomia mare, motorul său puternic și ușurința extremă vor face ca deplasahttps://mi-home.ro/mi-electric-scooter-3-onyx-blackscuterului electric Xiaomi! Cele trei moduri de viteză vă vor permite să reacționați rapid, iar prezența protecției farurilor cu trei moduri de funcționare vă va duce la un alt nivel de siguranță. După ce ați terminat plimbarea, veți găsi cu ușurință un loc pentru ea pe proprietatea dvs. În doar câteva secunde și trei mișcări simple, puteți plia Mi Electric Scooter 3! și îl puteți plasa într-un loc de depozitare convenabil.

Mi Smart Electric Folding Bike

Aveți un stil de viață mai activ? În curtea dvs. ar trebui, fără nicio îndoială, să găsiți un loc pentru un mijloc de transport care necesită... efortul mușchilor! Vorbim, bineînțeles, despre Mi Smart Electric Folding Bike, care este o bicicletă electrică de la Xiaomi, a cărei construcție solidă va garanta o plimbare cu adevărat confortabilă. În funcție de starea în care vă aflați, puteți alege dintre patru moduri de asistență (OFF, EKO, NOR, BO+), reglabile de la computerul de bord. De aici veți putea, de asemenea, să vă monitorizați realizările și progresul, ceea ce este foarte bun pentru motivația dumneavoastră și vă stimulează spiritul de luptă. Dacă exagerați cu antrenamentul și vă dați seama prea târziu cât de departe sunteți de casă, atunci vor intra în acțiune bateriile litiu-ion, care, la o încărcare completă, vor permite bicicletei Xiaomi să vă ducă la destinație la o distanță de până la 45 de kilometri! Bicicleta electrică pliabilă Mi Smart Electric Folding Bike dispune, de asemenea, de anvelope pneumatice eficiente pentru o călătorie plăcută și fără probleme, un sistem Shimano intern și un motor fără perii care va face chiar și cel mai solicitant traseu o experiență fantastică pentru dvs.

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.