Ce este nou în MIUI 14?

Ce este nou în MIUI 14?

Deși poate părea că nu a trecut mult timp de când am prezentat un articol despre lansarea MIUI 13, între timp, primele zvonuri despre următoarea iterație a overlay-ului încep să apară la orizont. Toate indiciile arată că debutul MIUI 14 pentru smartphone-urile Xiaomi, Redmi și POCO ar putea avea loc... la sfârșitul acestei luni! Mijlocul lunii august este data cea mai frecvent citată pentru prezentarea în premieră, dar mai avem de așteptat o vreme până la confirmarea oficială. Un lucru este sigur - ultima versiune a sistemului este un răspuns la lansarea oficială a Android 13, care aduce cu sine destul de multe schimbări. Săptămâna trecută, am răspuns la întrebarea “Ce telefoane Xiaomi vor primi MIUI 14?”.. Astăzi, vom examina mai îndeaproape principalele caracteristici noi la care vă puteți aștepta odată cu actualizarea MIUI la versiunea paisprezece.

În primul rând

Actualizarea App Vault.

În al doilea rând

O nouă interfață pentru aplicația Clock și Calculator.

Al treilea rând

Funcția de recunoaștere a textului în fotografii (cu posibilități de selecție și copiere).

Al patrulea

Un album numit "În această zi", care va permite crearea automată a galeriilor dintr-o anumită zi, facilitând astfel gruparea fotografiilor și revenirea la amintirile surprinse.

Al cincilea

Posibilitatea de a bloca și dezactiva notificările permanente din panoul de notificări.

Al șaselea

Posibilitatea de a dezinstala aplicațiile Downloaded și Gallery.

Al șaptelea

Continuarea extinderii Centrului de control, care a fost inițiată în MIUI 13.

Al optulea

Mecanism de protecție împotriva cazurilor de fraudă [NOU]. Aceasta este o protecție eficientă a utilizatorului legată de blocarea activităților suspecte, care va acoperi atât apeluri și mesaje text (SMS), precum și aplicații.

And last but not least...

Suport complet pentru Bluetooth Audio LE, care este direct legat de lansarea menționată mai sus a Android 13. Într-adevăr, cea mai recentă versiune a acestui sistem de operare va fi adaptată la această tehnologie, pe care dezvoltatorii înșiși o descriu drept "viitorul sunetului".

Ce părere aveți despre facilitățile care vă vor îmbunătăți în curând smartphone-ul? Sunteți, ca și noi, nerăbdători? Rămâneți la curent cu ultimele noutăți abonându-vă la blog-ul nostru. Datorită newsletterelor periodice, nu veți mai pierde niciuna dintre noutățile viitoare!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.