O siluetă de invidiat cu Mi-Home.ro

O siluetă de invidiat cu Mi-Home.ro

Credeți că în epoca muncii la distanță, a creșterii tehnologiei și a introducerii constante a comodităților smartphone-ului, am uitat de importanța exercițiilor fizice regulate și a menținerii unei siluete sănătoase? Nimic nu poate fi mai departe de adevăr! În acest articol, ne vom apleca direct asupra unui stil de viață sănătos. Vezi ce produse te vor ajuta să-ți menții forma actuală sau să revii la cea de acum câțiva ani.

Cu sărituri

Ardeți 400 kcal în mai puțin de 30 de minute? Sună prea bine ca să fie adevărat? Și totuși! Poți obține un rezultat foarte bun doar sărind coarda, iar arderea rapidă a caloriilor este doar unul dintre motivele pentru care ar trebui să iei în considerare acest tip de activitate. Cu un antrenament regulat, vă veți îmbunătăți coordonarea motorie, vă veți crește flexibilitatea musculară și vă veți îmbunătăți nivelul general de fitness. Există un motiv pentru care coarda de sărituri este un fel de atribut al boxerilor, al kickboxerilor și al lui Rocky Balboa însuși. Vedeți dacă funcționează și pentru dvs. comandând coarda inteligentă Move It Volt Smart Rope de la Mi-Home.ro. Afișajul LCD mic și ușor de citit de pe mânere vă va ajuta să obțineți statistici precise pentru fiecare serie de exerciții.

Alte facilități

Beneficiile menționate mai sus nu sunt toate! Move It Volt Smart Rope vă oferă, de asemenea, acces la un curs de pregătire și la o aplicație care înregistrează datele privind exercițiile fizice. Este aproape ca și cum ai avea parte de serviciile exclusive ale unui antrenor personal. Pentru unii, acest lucru se poate dovedi a fi chiar mai bun. Imaginați-vă că un antrenor de sărituri se ocupă de numărarea caloriilor arse și de stocarea lor în aplicație, astfel încât să le puteți accesa tot timpul. Ce antrenor va face acest lucru pentru dumneavoastră, absolut gratuit?

Antrenament într-un ritm bun

La începutul activității de fitness, este o idee bună să vă procurați un echipament de calitate. Pe lângă pantofii confortabili și o sticlă de apă, nu trebuie să vă lipsească greutățile din dulapul cu echipament sportiv. Puteți folosi Move It Beat Dumbbell 1 kg (2-pack) pentru a vă antrena mușchii brațelor și umerilor, dar și ai spatelui și pieptului. Pe lângă funcția de bază a greutăților, ganterele Move It Beat Dumbbell 1 kg (2-pack) îndeplinesc și alte funcții mult mai interesante. Datorită senzorilor de mișcare, acestea sunt capabile să detecteze dacă efectuați corect exercițiile. Ei vă vor motiva cu cuvintele "perfect" și "bun" și vă vor atrage atenția dacă tehnica de repetiție se deteriorează. Dacă sunteți la început cu ganterele, consultați unul dintre cele 10 antrenamente de pregătire la care veți avea acces odată cu achiziționarea produsului Move It Beat Dumbbell 1 kg (2-pack)

Exerciții fizice pe marele ecran

Știați că Move It Beat Dumbbell 1 kg (2-pack) poate face mult mai mult? Cu Bluetooth încorporat, acestea se vor conecta la orice televizor inteligent. Vizualizați orice videoclip pe ecranul mare și antrenați-vă în conformitate cu un plan de antrenament stabilit de profesioniști. Simțiți-vă ca într-o sală de gimnastică în confortul propriei case.

Cu produse noi, și tu vei fi ca nou

Faceți schimbări în activitățile dumneavoastră zilnice incepand de astăzi, cu ajutorul soluțiilor noastre cele mai recente. Vino să te antrenezi cu Xiaomi!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.