Imprimanta foto portabilă Xiaomi

Imprimanta foto portabilă Xiaomi

O viață în continuă schimbare, lipsa de timp și progresele tehnologice de la un an la altul nu sunt cu siguranță favorabile metodelor tradiționale de păstrare a amintirilor. Vorbim, desigur, de fotografii în formă fizică, stocate în albume foto, cronici sau cutii vechi. La acestea apelăm cel mai adesea în timpul diferitelor reuniuni de familie sau sărbători, mai degrabă decât la cele stocate în rola de cameră. În gama Mi-Home.ro, veți găsi un produs care se poate dovedi a fi soluția perfectă pentru această nevoie. Faceți cunoștință cu Mi Portable Photo Printer, imprimanta foto portabilă de la Xiaomi! Cu el, nu veți mai pierde timp cu developarea fotografiilor. Doriți să o cunoașteți mai bine și să aflați mai multe despre cum funcționează? Citiți mai departe!

Cum arată?

Calitatea fotografiilor pe care le va oferi imprimanta Xiaomi se va situa la un nivel foarte ridicat. Toate acestea se datorează utilizării tehnologiei de imprimare fără cerneală ZINK, care se bazează pe utilizarea de coloranți microcristalini încorporați în hârtie. Capul de imprimare încălzește hârtia foto și astfel... se creează o fotografie! Mi Portable Photo Printer se înțelege bine cu hârtia ZINK, dotată cu un strat adeziv de bună calitate și cu o reproducere excelentă a culorilor. Veți găsi cinci foi incluse cu imprimanta Xiaomi , dar dacă știți deja că acest număr nu va fi suficient, puteți cumpăra un pachet care conține până la 20! Nu vă stresați cu privire la înlocuirea hârtiei, care va trebui făcută de mai multe ori, mai mult de două ori. Instrucțiunile pot fi găsite pe fișa de produs a imprimantei Mi Portable Photo Printer și în cutia produsului.

Cum se trimite?

Imprimanta foto portabilă Mi Portable Photo Printer nu este doar pentru fotografii! Pe lângă funcțiile standard, veți fi surprinși de efectele virtuale AR cu care veți transmite sentimentele care vă însoțesc. Principiul din spatele lor este foarte simplu. În timp ce imprimați o fotografie, înregistrați sau trimiteți orice sunet, apoi deschideți aplicația Mi Home/Xiaomi Home. Pentru ca persoana căreia îi adresați mesajul dvs. vocal să îl poată reda, trebuie doar să scaneze fotografia selectată. Acest lucru va fi suficient pentru a auzi sunetul încorporat în acea fotografie oriunde și oricând. În plus, Mi Portable Photo Printer este echipată cu conectivitate Bluetooth 5.0 , astfel încât poate fi accesată de mai multe persoane de pe mai multe dispozitive în același timp. Această opțiune va trece testul mai ales la petreceri, când numărul de momente care trebuie surprinse crește direct proporțional cu numărul de fotografi amatori.

Cum se printează?

Calitatea fotografiilor pe care le va oferi imprimanta Xiaomi se va situa la un nivel foarte ridicat. Toate acestea se datorează utilizării tehnologiei de imprimare fără cerneală ZINK, care se bazează pe utilizarea de coloranți microcristalini încorporați în hârtie. Capul de imprimare încălzește hârtia foto și astfel... se creează o fotografie! Mi Portable Photo Printer se înțelege bine cu hârtia ZINK, dotată cu un strat adeziv de bună calitate și cu o reproducere excelentă a culorilor. Veți găsi cinci foi incluse cu imprimanta Xiaomi, dar dacă știți deja că acest număr nu va fi suficient, puteți cumpăra un pachet care conține până la 20! Nu vă stresați cu privire la înlocuirea hârtiei, care va trebui făcută de mai multe ori, mai mult de două ori. Instrucțiunile pot fi găsite pe fișa de produs a imprimantei foto Mi Portable Photo Printer și în cutia produsului.

Te-am entuziasmat suficient de mult cu acest articol pentru a-ți achiziționa cât mai repede acest dispozitiv compact? Sperăm că da, și suntem siguri că este una dintre acele achiziții pe care nu le vei regreta!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.