Xiaomi 12S Ultra, progres în domeniul fotografiei

Xiaomi 12S Ultra, progres în domeniul fotografiei

Tocmai când credeai că nimic nu te mai poate surprinde în lumea fotografiei mobile, atunci apare... Xiaomi 12S Ultra! Acesta este un smartphone pentru care nu există cadre imposibile. Credem cu tărie că poate face față chiar și celor mai nefavorabile condiții de iluminare, producând imagini foarte clare la o simplă atingere. Xiaomi 12S Ultra este, fără îndoială, începutul unei noi ere, inaugurată de colaborarea cu Leica. Marca sa emblematică este reprezentată de echipamente fotografice de neegalat, care, combinate cu istoria bogată de peste un secol a mărcii și cu tehnologiile de ultimă oră, au dus la crearea unui smartphone făcut pentru a surprinde cele mai frumoase momente.

Tehnică de precizie

Atemporalitate - acesta este cuvântul care descrie cel mai bine Xiaomi 12S Ultra. Deși sistemul de camere joacă un rol important aici, acesta nu umbrește designul unic al dispozitivului în sine. În ciuda dimensiunii lor considerabile, obiectivele au un design simplu și clasic, combinând măiestria modernă cu estetica de design Leica, devenită familiară. Panoul din spate al Xiaomi 12S Ultra este fabricat din piele de silicon ecologică. În plus față de finisajul său ultra-ușor, are o textură distinctivă și nuanțe discrete (Classic Black, Verdant Green) care vor atrage mai mult de o privire. Xiaomi 12S Ultra nu a uitat de rezistența la apă și praf (IP68), astfel încât puteți fi siguri că smartphone-ul va funcționa în absolut orice condiții.

Capacități excelente

Cel mai interesant lucru la Xiaomi 12S Ultra este, fără îndoială, combinația de lentile premium Leica, ceea ce îl face să fie un fenomen la scară mondială. Într-adevăr, cel mai recent smartphone de la Xiaomi poate înlocui cu succes camerele foto, fără de care realizarea de fotografii complet profesionale a fost până acum aproape imposibilă. În centrul succesului lui Xiaomi 12S Ultra se află obiectivele, care formează un trio cu adevărat armonios. Acestea scot în evidență tot ce este mai frumos din momentul respectiv și transformă fotografii aparent obișnuite în adevărate opere de artă. Sistemul optic avansat Leica, prezent în acest model precursor, constă în următoarele:

Obiectiv wide de 50 MP

O distanță focală echivalentă cu 23 mm, cu un senzor de 1 inch, deschidere f/1,9, stabilizare optică a imaginii și autofocus cu detecție de fază Octa-PD. Excelent pentru fotografiile de zi cu zi, realizate într-o mare varietate de condiții meteorologice și de iluminare. Senzorul mare va permite să pătrundă mai multă lumină, astfel încât chiar și în fotografiile de noapte nu veți rata cele mai fine detalii.

Obieciv ultra-wide de 48 MP

Cu o distanță focală echivalentă de 13 mm, un unghi de vizualizare de până la 128°, un senzor de ½ inch, deschidere f/2,2 și autofocus cu detecție de fază Dual-PD. Captați cele mai pitorești peisaje și bijuterii arhitecturale cu ajutorul acestuia. Obțineți o perspectivă și mai largă și creați fotografii pe care toată lumea le va invidia.

Obiectiv telemacro de 48 MP

Lungime focală echivalentă de 120 mm, senzor de ½ inch, diafragmă f/4.1, stabilizare optică a imaginii și stabilizare EIS la zoom. Scopul său este de a realiza fotografii de aproape ale unor elemente care se află la o distanță considerabilă față de dumneavoastră. Scurtați distanța pentru imagini cu adevărat îndepărtate și bucurați-vă de cadre pline de detalii.

Aveți poftă de mai mult?

Doriți să fiți la curent cu știri similare din lumea Xiaomi? Abonează-te astăzi la blogul nostru pentru a fi sigur că nu pierzi nicio veste!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.