Un televizor mare de la Xiaomi? Fii atent la TV Max 86"

Un televizor mare de la Xiaomi? Fii atent la TV Max 86"

Vă gândiți la repertoriul de filme pentru serile lungi de toamnă? Vă sugerăm să schimbați subiectul de discuție. În loc să vă întrebați la ce să vă uitați, mai bine gândiți-vă la ce să vedeți următoarele filme. Bine ați venit la anunțul unui adevărat gigant Xiaomi care va aduce cinematograful direct în sufrageria dvs. Faceți cunoștință cu Xiaomi TV Max 86" și scufundați-vă într-o lume de filme și seriale îndrăgite.

Cel mai mare televizor de la Xiaomi

Nu este o greșeală, Xiaomi TV Max este într-adevăr mare cât 86 de inci. Există șanse ca acesta să depășească dimensiunea televizorului din camera, apartamentul sau casa dumneavoastră. Vă este greu să vă imaginați cât de clară, cristalină și uriașă poate fi imaginea proiectată? Pentru a vă ușura sarcina, citiți mai departe pentru a afla mai multe despre Xiaomi TV Max 86''.

Contrast și experiență vizuală uimitoare

Cel mai nou televizor de la Xiaomi va scoate în evidență frumusețea fiecărei scene și vă va încânta cu capacitățile sale. Vedeți totul și mai clar și deschideți-vă la noi experiențe oferite de tehnologia superioară a Xiaomi TV Max 86". Ecranul Ultra HD, cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz, va prezenta cu brio emisiuni sportive, filme de acțiune și transmisiuni în direct de la diverse festivaluri și evenimente culturale. Așteptați deja cu nerăbdare efectele speciale ale noilor producții Marvel? Nu e de mirare! Cu echipamentul din clasa Xiaomi TV Max 86", premiera poate avea loc oriunde doriți: camera de zi, dormitor, camera de jocuri? Alegeți locul în care se va juca noul dvs. gigant Xiaomi.

Posibilități cromatice maxime

Este imposibil de numărat câte culori recunoaște ochiul uman, dar știm câte dintre ele este capabil să vă prezinte Xiaomi TV Max 86". Cu cartografierea DCI-P3, filmele vor deveni mai captivante și mai vii, iar sistemul Dolby Vision IQ și Smart Dynamic HDR se vor ocupa de "efectul wow". Animalele și imaginile vor fi literalmente pline de culoare! Imaginați-vă cum apar până la 1,07 miliarde de culori pe ecranul fără ramă al viitorului dumneavoastră televizor. Fiecare insectă, șopârlă sau pasăre exotică va deveni mai vie și mai uimitoare pentru dumneavoastră, iar noile producții cinematografice vor deveni și mai de neuitat. Sunteți, ca și noi, deja nerăbdători?

Acum veți auzi ce este mai bun!

Nu trebuie să lipsească de la bordul noului Xiaomi TV Max 86" tehnologia Dolby Atmos & DTS:X, care va avea grijă de cea mai bună calitate a sunetului. Basul puternic, precum și șoaptele blânde și foșnetul subtil al frunzelor se vor răspândi în întreaga cameră, conferind sunetului profunzime. Vă veți simți ca și cum v-ați afla în centrul celor mai importante evenimente, trăind emoții de neuitat cu acest prilej.

Atunci când treceți la un nou echipament, s-ar putea să fiți surprins de cât de mult a fost posibil să se schimbe de la achizițiile anterioare. După lansarea și achiziționarea televizorului Xiaomi TV Max 86 ", acest sentiment vă va lovi probabil cu o forță redobândită.. Așteptați deja cu nerăbdare ziua lansării acestui echipament inedit? Dacă da, nu uitați să vă înscrieți la newsletter, astfel încât să nu pierdeți știrile și promoțiile viitoare de pe Mi-Home.ro!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.