Cum pot curata difuzorul de pe telefonul meu Xiaomi?

Cum pot curata difuzorul de pe telefonul meu Xiaomi?

Îți place să asculți muzică ori de câte ori ai ocazia, iar sunetele melodiilor tale preferate te însoțesc în timpul antrenamentelor sau atunci când te întâlnești cu prietenii? Află cum să te asiguri că difuzoarele smartphone-ului tău Xiaomi, Redmi sau POCO sună întotdeauna la fel de bine. În ghidul de astăzi, vei afla cum să ai grijă în siguranță de sistemul audio al telefonului tău. Distracție plăcută!

Cum se activează funcția de curățare a difuzorului?


  1. Porniți aplicația Setări.

  2. Căutați în lista de opțiuni disponibile Setări suplimentare.

  3. Selectați articolul Curățați difuzorul.

  4. Când ajungeți la fila corespunzătoare, dați sunetul telefonului cât mai tare posibil și glisați butonul de lângă textul Curațarea difuzorului.

Gata! Bucurați-vă de claritatea și profunzimea sunetului care iese din difuzoarele telefonului dvs. Puteți repeta acțiunea de mai multe ori, în funcție de nevoile dumneavoastră individuale.

Pentru mai multe sfaturi utile, vă rugăm să vizitați blogul și profilul nostru de Facebook.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.