Energie wireless de la Xiaomi

Energie wireless de la Xiaomi

Vă întindeți adesea mâna după încărcător? Sau vă place să vă conectați smartphone-ul la priză noaptea pentru a vă bucura dimineața de imaginea liniștitoare oferită de "100%"? Datorită eroului articolului de astăzi, aceste activități pot deveni mult mai convenabile ... Xiaomi 10W Wireless Power Bank 10000mAh este un acumulator extern modern, care reînnoiește instantaneu rezervele de energie ale smartphone-ului fără a se conecta "pe fir"!

Smartphone-ul dvs. suportă încărcarea wireless?

Perfect, pentru că acesta este momentul în care Xiaomi 10W Wireless Power Bank 10000mAh își desfășoară întregul potențial! Este suficient să așezați smartphone-ul preferat deasupra dispozitivului și procesul de regenerare a energiei va începe automat. O funcție specială de siguranță detectează dacă un telefon a fost într-adevăr plasat pe acumulator și nu o bucată de metal ce ar putea provoca o mulțime de probleme inutile. Celula de 10000mAh este suficientă pentru a încărca un Xiaomi Mi 11i de până la o dată și jumătate, sau aproape dublu față de un iPhone 12.

Smartphone-ul dvs. nu acceptă încărcarea wireless?

Nu este nici o problemă, în acest caz puteți conta pe o încărcare prin cablu și mai rapidă! 22,5 W vă garantează accesul la cea mai mare putere de fiecare dată când vă conectați smartphone-ul la conectorul USB Type-C. Asta înseamnă că iPhone 12 își umple bateria în doar 105 minute! Prin comparație, utilizarea unui încărcător standard de 5 W va adăuga 232 de minute. Viața este prea scurtă pentru a aștepta aproape 4 ore pentru ca smartphone-ul dvs. să se încarce... Economisiți timp prețios cu Xiaomi 10W Wireless Power Bank 10000mAh astăzi!

Aveți o mulțime de smartphone-uri de încărcat?

În sfârșit, o provocare! Xiaomi 10W Wireless Power Bank 10000mAh suportă încărcarea simultană a până la trei dispozitive. Pentru porturile USB, la care vă conectați dispozitivele în mod tradițional, iar al treilea trebuie doar să puneți pe suprafața Xiaomi 10W Wireless Power Bank 10000mAh. Vă este teamă că o astfel de procedură va epuiza rapid resursele celulelor? Să nu vă fie! Acumulatorul portabil profită din plin de funcția "pass-through charging", care vă permite să încărcați toate cele trei dispozitive în timp ce alimentați bateria externă cu energie de la priză. Aceasta nu este doar o caracteristică interesantă, ci și o abilitate extrem de utilă atunci când, la o petrecere, mai mulți prieteni încep să întrebe unde să își încarce telefonul. Pentru siguranța maximă a unei astfel de încărcări eficiente, Xiaomi 10W Wireless Power Bank 10000mAh este echipat cu până la 9 caracteristici de siguranță, asigurându-vă că securitatea este pe primul plan aici.

Deci, cum va avea loc deja următoarea încărcare cu Xiaomi 10W Wireless Power Bank 10000mAh?

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.