Ai un produs original Xiaomi?

Ai un produs original Xiaomi?

Popularitatea mărcii Xiaomi a crescut atât de mult încât probabil că dumneavoastră și majoritatea prietenilor dumneavoastră ați deținut sau ați folosit produse care îi poartă numele. La început, acestea erau în principal smartphone-uri, dar de-a lungul anilor gama s-a extins pentru a include accesorii sportive, televizoare, diverse tipuri de difuzoare și chiar roboți de curățare și truse de scule. Nu numai că a crescut numărul de bunuri disponibile pe rafturile noastre, ci și locurile în care acestea sunt disponibile. Cu toate acestea, puteți avea încredere că fiecare produs Xiaomi, beneficiaza de servicii post-vânzare?

Asigurați-vă întotdeauna

Cel mai bun mod de a fi sigur de proveniența echipamentului este să alegeți un comerciant de încredere. Când cumpărați de la Mi-Home.ro, primiți automat garanția că vă vom livra un produs original și ambalat din fabrică. Dar ce se întâmplă dacă un smartphone a fost deja cumpărat de dumneavoastră din altă parte? Avem o modalitate pentru asta! Trebuie doar să accesați această pagină și să introduceți numărul IMEI al smartphone-ului sau al tabletei dvs. în spațiul prevăzut. Pentru toate celelalte dispozitive, utilizați codul S/N și veți afla cu ușurință dacă aveți de-a face cu un produs original.

Noi sau la mâna a doua, le puteți verifica pe toate!

Fie că achiziționați un smartphone de la un showroom sau de la un prieten care își schimbă telefonul cu unul nou. Dacă optați pentru un model "la mâna a doua", utilizați site-ul pe care vi l-am pus la dispoziție pentru a verifica autenticitatea acestuia. Atunci când alegeți cele mai recente modele, nu uitați că magazinele autorizate precum Mi-Home.ro reprezintă cea mai sigură opțiune.

Nu cumpărați orice de oriunde!

Sperăm că, prin intermediul ghidului nostru, veți fi întotdeauna siguri că veți cumpăra ceea ce vă doriți. Contați pe opiniile clienților noștri și aveți încredere în noi ca și miile de oameni din toată țara.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.