O nouă baterie externă Xiaomi

O nouă baterie externă Xiaomi

O baterie externă poate fi utilă în orice circumstanțe. De la deplasările zilnice, până la excursii și călătorii extinse, poți avea oricând nevoie de mai multă putere. Noi îți recomandăm azi să faci cunoștință cu Xiaomi 10W Wireless Power Bank 10000mAh. De ce? Îți vom povesti acum!

Fără cabluri inutile

Poate suna ciudat, dar în realitate, absența cablurilor inutile este aproape un miracol. Într-o eră în care majoritatea telefoanelor suportă încărcarea wireless, dispozitive ca Xiaomi 10W Wireless Power Bank 10000mAh devin din ce în ce mai dorite. Răspunzând interesului din ce în ce mai crescut, Xiaomi alege să înainteze constant cu tehnologia în această direcție. Noua generație de baterie externă prezentată azi este disponibilă deja pe Mi-Home.ro așa că este timpul să vedem ce noutăți aduce!

Performanțe înalte, design ușor

Câte device-uri cari zilnic? De la telefon, la căști sau ceasuri smart, cu siguranță aduni câteva kilograme de dispozitive necesare. Dispozitive care pot rămâne fără baterie oricând, poate chiar în cele mai importante momente. Păstrează bateria Xiaomi 10W Wireless Power Bank 10000mAh la îndemână și fii fără grijă! Totul va fi perfect funcțional în doar câteva minute. Pentru un telefon care suportă încărcare wireless lucrurile sunt și mai simple. Doar pune telefonul pe stația de încărcare și va trece la treabă cât ai clipi. Pentru un astfel de device, greutatea este importantă. Tocmai de asta, Xiaomi îți oferă bateria externă perfectă, ce câtărește doar 240g și ce va încăpea cu ușurință în orice geantă sau ghiozdan.

Cât de rapidă este?

Pe modul de încărcare wireless, bateria folosește 10W. Cu un cablu, îți poți încărca telefonul sau orice alt device la 22.5W. Bateria Xiaomi 10W Wireless Power Bank 10000mAh poate fi ea însăși încărcată în doar 4 ore!

Colaborare interdimensională

Această baterie externă trece orice granițe. Fie că telefonul tău nu este Xiaomi, ci este marca Samsung sau Apple, bateria noastră nu va face diferențe. Îți va încărca orice dispozitiv indiferent de marcă sau dimensiune, la fel de rapid, cu un minim de efort!

Protecție absolută

Siguranța este una dintre cele mai importamte aspecte pe care le luăm în considerare atunci când creăm un nou produs pentru tine. Astfel, Xiaomi 10W Wireless Power Bank 10000mAh este echipată cu toate sistemele de siguranță. Ele se vor asigura că bateria nu se va supraîncălzi și nici nu va cauza un scurtcircuit. Mai mult, riscul unei descărcări electrice sau a unei supraîncărcări a fost eliminat în totalitate. Cu alte cuvinte, această nouă baterie Xiaomi este dispozitivul perfect pentru orice călător!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.