Lumina de noapte Xiaomi cu Bluetooth

Lumina de noapte Xiaomi cu Bluetooth

Căutați o lumină care să funcționeze nu numai pentru cititul la culcare, ci și pentru relaxarea de seară? Va rămâne stinsă în timpul unei proiecții cinematografice, dar imediat ce vă ridicați de pe scaun pentru a lua o gustare, lumina de veghe Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) va umple camera cu o nuanță de lumină caldă și relaxantă, care va adăuga și mai multă atmosferă și va spori emoția cinematografică. Rămâi cu noi și află mai multe despre produs!

Lumină inteligentă

Cum altfel se poate numi un dispozitiv care luminează singur o cameră imediat ce te vede? Fiți siguri că funcționează și pentru membrii gospodăriei dar și pentru animalele de companie pe care le iubiți. Credeți că pisicile pot vedea perfect în întuneric? Unele teste efectuate de către cercetătorii britanici contrazic acest lucru. Mai bine luați un Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth), iar animalul dvs. de companie vă va mulțumi pentru acest lucru! Lumina are o rază de detecție de până la 6 metri și un câmp vizual de 120°, astfel încât puteți fi siguri că nimic nu va scăpa din atenția sa.

Ideală pentru relaxare

Lumina delicată și naturală de 2800K vă va pune într-o stare de relaxare și odihnă completă după o zi grea de muncă. O astfel de iluminare caldă este direct ideală pentru regenerarea organismului, iar aura sa confortabilă va permite, de asemenea, odihna ochilor. Asta pentru că lampa inteligentă Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) nu emite lumină albastră care este dăunătoare pentru ochi și este echipată cu tehnologie fără pâlpâire. Lentila realizată din material PC asigură că textura luminii va rămâne soft și naturală, nefiind ofensivă chiar și la contactul direct cu ochii. Doriti un iluminat mai sănătos pentru casa dumneavoastră? Acest lucru este posibil datorită produselor Xiaomi!

Servește drept senzor

Atunci când este conectată la Bluetooth, lumina de noapte Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) poate servi drept resursă pentru alte dispozitive inteligente Xiaomi din casa dvs. De exemplu, înțelege foarte bine alte lumini de veghe Xiaomi. Sunteți în dormitorul dvs. și vă uitați la tavan - vedeți plafoniera LED inteligentă Mi Smart LED Ceiling Light? În acest caz, puteți utiliza un mod care face ca plafoniera să lumineze ușor camera la cea mai mică intensitate luminoasă dacă senzorul detectează că vă ridicați din pat între miezul nopții și 7 dimineața. De ce să vă treziți în panică, verificând nervos ora pe telefon, când Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) vă poate începe ziua într-un mod relaxant?

Instalare ușoară

Nu aveți nevoie de niciun instrument pentru a monta în mod stabil lumina de noapte Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth). Baza dispozitivului este echipată cu un strat autoadeziv, oferind o fixare rapidă și convenabilă oriunde doriți. Designul permite o rotație completă de 360°, astfel încât puteți corecta poziționarea sa după montare sau puteți schimba poziția luminii în funcție de circumstanțele în schimbare. Uitați de cabluri, șuruburi și nervi inutili - cu lumina de noapte Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth), tot ce aveți nevoie este o idee de unde să o lipiți și ați terminat! Trebuie să înlocuiți bateriile doar o dată pe an, dacă utilizați lumina la setări de luminozitate mai mici, sau o dată la șase luni, dacă preferați să vă iluminați complet camera. Alegeți numai baterii AA de bună calitate pentru a asigura o durată maximă de funcționare!

Lumina sănătoasă și prietenoasă cu ochii este la îndemâna dumneavoastră. Faceți clic aici și echipați-vă acum casa inteligentă cu lumina de veghe Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth)!

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.