Faceți cunoștință cu Xiaomi Smart Doorbell 3

Faceți cunoștință cu Xiaomi Smart Doorbell 3

Probabil că toată lumea cunoaște pe cineva care trebuie să fie chemat să deschidă poarta sau ușa de la casă pentru că: "Soneria este stricată". Această situație poate fi frustrantă, nu numai pentru curieri, vizitatori, ci și pentru proprietari. Cu toate acestea, există o soluție simplă! Vă prezentăm mica, manevrabila și fiabila Xiaomi Smart Doorbell 3. Citiți articolul de astăzi și veți vedea că soneria inteligentă Xiaomi, este cea mai bună alegere.

Să nu ratați curierul

Sunteți neliniștit de faptul că pierdeți livrarea pe care o așteptați cu nerăbdare? Sau poate că soneria dvs. existentă începe să funcționeze defectuos, este prea silențioasă sau pur și simplu doriți ceva mai mult? Uitați de vechile echipamente și bucurați-vă de o soluție fiabilă, cu siguranță sporită și posibilități de protecție îmbunătățite! Asigurați-vă că de acum înainte nu veți mai rata nicio corespondență sau colet!

Cum funcționează?

Soneria vă va anunța cu ușurință cine se află în fața ușii dumneavoastră. Veți vedea pe smartphone-ul dvs. imaginea camerei la rezoluție 2k. Instalați rapid și fără efort soneria Xiaomi Smart Doorbell 3 și nu vă faceți griji cu privire la schimbarea bateriei sau încărcarea pentru o perioadă de 4-8 luni! În plus, bucurați-vă de monitorizarea video în timp real, cu unghi ultra larg, și verificați alertele declanșate de mișcare pe telefon.

Ding dong, mai multe beneficii!

Comunicați cu persoanele de la ușa dvs. prin intermediul sistemului audio bidirecțional. Când sunteți bolnav, spuneți-le să lase un mesaj la ușă. În cazul în care copilul dumneavoastră este singur acasă, va putea utiliza funcția de îmbătrânire a vocii pentru a evita o varietate de pericole și pentru a rămâne anonim.

O sonerie atât de bună încât ți-o dorești

Vă faceți griji că cineva vă va subtiliza Xiaomi Smart Doorbell 3? Nu vă temeți, suntem pregătiți pentru această situație! Sistemul de securitate încorporat va declanșa o alarmă și va trimite o alertă corespunzătoare de îndată ce cineva încearcă să scoată soneria din locul ei. Dacă vă decideți să scoateți singur soneria sau să o mutați într-o nouă locație, o veți face folosind cheița inclusă în pachet.

Vă place soluția pe care am prezentat-o astăzi? Dacă sunteți în căutarea altor articole de acest gen, nu uitați să consultați blogul nostru și să vă înscrieți la Newsletter. Vă vom anunța despre viitoarele lansări, despre promoțiile în curs și despre campaniile în desfășurare la care puteți lua parte! Pentru a afla chiar mai multe despre Xiaomi Smart Doorbell 3, faceți clic aici și veți fi direcționat către fișa produsului.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.