Lansarea lui Xiaomi 12 Pro se apropie!

Lansarea lui Xiaomi 12 Pro se apropie!

De unde să începem... Există atât de multe opțiuni încât este greu să te decizi, și toate acestea pentru că Xiaomi 12 Pro este excepțional din toate punctele de vedere! Componente de top, un set de obiective de 50 MP, un ecran impecabil și un design la care te poți uita ore în șir. Discutăm despre Xiaomi 12 Pro, oferindu-vă ocazia de a cunoaște mai îndeaproape noul model. Ia-ți ceva de băut, așează-te și hai să începem!

În primul rând, să aruncăm o privire la procesorul extrem de fiabil, o bestie a in ceea ce privesteperformanța. Deși setul de camere cere să fie menționat, vom începe cu câteva cuvinte despre ultima generație a chipsetului Snapdragon® 8 Gen 1 pe 4nm. Componentele lui Xiaomi 12 Pro sunt soluții atât de avansate încât merită un loc de onoare la începutul articolului. Acest lucru este evidențiat nu numai de procesor, ci și de cipul grafic Qualcomm® Adreno™ 730 și de engine-ul Qualcomm® gen. a 7-a AI, care nu numai că permite smartphone-ului să funcționeze fără probleme, dar garantează și o poziție în prima linie a tehnologiei mondiale. Răspunsul rapid la nevoile utilizatorilor, cantitatea uriașă de date procesate în fiecare secundă reprezintă o sarcină grea căreia Xiaomi 12 Pro îi face față perfect. În ciuda provocărilor enorme, telefonul nu se supraîncălzește datorită tehnologiei de răcire LiquidCool, asigurând fiabilitatea în orice situație.

Cel mai bun ecran

O imagine bună este de mare folos nu numai atunci când vă uitați la materialele media preferate. Calitatea afișajului, precum și caracteristicile sale, au un impact uriaș asupra experienței utilizatorului. Dacă vrei să te bucuri cu adevărat de noul tău smartphone, alege unul care îți oferă cea mai bună experiență. Ecranul AMOLED de 6,73'' cu tehnologie AdaptiveSyncPro este o combinație a celor mai bune tehnologii, iar rata ridicată de reîmprospătare de 120 Hz asigură o fluiditate extraordinară, în timp ce reproducerea excelentă a culorilor și rezoluția ridicată WQHD+ reprezintă o rețetă pentru cea mai bună experiență vizuală. Bucurați-vă de smartphone-ul dvs. chiar și în lumina puternică a zilei, fără compromisuri. Cu o luminozitate de vârf de 1500 de niți, veți vedea toate notificările și știrile în orice condiții.

Baterie și încărcare

Xiaomi 12 Pro este un smartphone pe care pur și simplu vrei să îl folosești. Cu toate acestea, rămâne totuși întrebarea cât timp o puteți face cu o singură încărcare. De la un astfel de telefon de top nu putea lipsi o baterie încăpătoare de 4600 mAh pentru a ține pasul cu tine pe tot parcursul zilei. Cele două moduri de încărcare, Boost și Standard Power, vor umple bateria la capacitate maximă în 18, respectiv 24 de minute. De asemenea, puteți profita de opțiunea de încărcare wireless de 50 W, care va dura doar 42 de minute. Obțineți libertatea și încrederea de a nu mai rămâne niciodată fără energie.

Și la desert...

Așa cum am promis, vom discuta și despre designul unic al lui Xiaomi 12 Pro. Smartphone-ul se potrivește perfect în mână, iar carcasa este plăcută și netedă la atingere. Aveți la dispoziție 3 opțiuni unice de culoare din care puteți alege: albastru, violet și gri, adică albastru soft, violet pastelat și, respectiv, gri clasic. La fel de impresionant este și designul insulei de lentile în sine, fiecare dintre ele având până la 50 MP. Camera cu unghi larg, cea cu unghi ultra wide și cea cu teleobiectiv sunt integrate în mod spectaculos în designul de ansamblu. Aruncați o privire la fișa produsului pentru a citi despre restul caracteristicilor lui Xiaomi 12 Pro și pregătiți-vă pentru iminenta lansare!

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.