Răcoriți-vă cu Xiaomi

Răcoriți-vă cu Xiaomi

Sperăm că v-ați bucurat de vacanța de 1 mai din acest an. Într-o pauză de la grătar, vă încurajăm din toată inima să citiți cea mai recentă recenzie a ventilatorului Mi Smart Standing Fan 2. Pregătiți-vă pentru nopțile și zilele fierbinți acum, cu Xiaomi!

Simte briza delicată

Nu cedați în fața temperaturilor ridicate! Faceți-vă apartamentul sau casa suficient de răcoroasă pentru a adormi ușor într-o noapte fierbinte de vară. Dacă, în trecut, serile de iunie sau iulie au fost pentru dumneavoastră un semn de insomnie, eliminați această problemă din fașă. Soluția pe care o prezentăm astăzi este răspunsul la nevoile celor care suferă de insomnie constantă în timpul lunilor calde și pentru toți cei care nu sunt obișnuiți cu temperaturile tropicale.

Moara de vânt înaripată

Imediat această frază nu vă va mai surprinde! Căci nu este vorba de un ventilator zburător, ci de un Mi Smart Standing Fan 2 dotat cu o porțiune cu pale duble care generează o senzație de vânt. Acest lucru se traduce, desigur, printr-o eficiență sporită a produsului și, prin urmare, printr-o mai mare ușurare în zilele toride. Amintiți-vă acel sentiment când abia vă puteți trage răsuflarea pentru că o furtună care se apropie pare să fi aspirat tot oxigenul din atmosferă. Nu trebuie să aștepți să cadă primul fulger ca să te simți ușurat! Trebuie doar să conectați Mi Smart Standing Fan 2 la o priză și aparatul de ventilat va începe să funcționeze. Atingerea liniștitoare a vântului vă va înconjura corpul, răcorindu-l în mod plăcut și restabilindu-vă respirația calmă.

Ventilează aerul peste tot

Ventilatorul Xiaomi Smart Standing Fan, controlat din aplicația Mi Home, asigură ventilarea aerului pe o rază de 14 m, oferind un unghi de ventilație foarte larg de 140°. Prin plasarea Mi Smart Standing Fan 2 în sufragerie sau în sala de clasă, veți menține răcoarea tuturor celor prezenți acolo. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la zgomot, deoarece echipamentul funcționează extrem de silențios. Zgomotul nu va depăși 55,8 dB, în modul de noapte, ventilatorul va reduce emisia de sunet la un nivel minim (30,2 dB), permițându-vă să adormiți liniștit.

Instalare și funcționare rapidă

Pentru a vă bucura de numeroasele beneficii ale Mi Smart Standing Fan 2, trebuie doar să urmați câteva instrucțiuni simple din manualul inclus. Asamblarea este extrem de instinctivă, astfel încât timpul total al acesteia nu ar trebui să depășească câteva minute. Pentru a decide unde să vă amplasați noul dvs. produs Smart Home, puteți ajusta lungimea ventilatorului, astfel încât în funcție de nevoile dvs, îl puteți amplasa atât pe podea, dar și pe comodă lângă televizor.

Veți opta pentru confort?

Oferiți-vă un moment de relaxare prin achiziționarea ventilatorului Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2!

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.