Noua trotinetă electrică Xiaomi Electric Scooter 4 Pro

Noua trotinetă electrică Xiaomi Electric Scooter 4 Pro

Aprilie este o lună în care se împletește încă un pic de iarnă și un pic de vară. Și, deși vremea este schimbătoare și capricioasă, este timpul să începem să ne pregătim pentru călătoriile de primăvară și să ne gândim la ce vom folosi pentru a face naveta la serviciu sau la școală în acest an. Avem o mică sugestie - o trotinetă de la Xiaomi, perfectă în acest sens. Mai exact, modelul Xiaomi Electric Scooter 4 Pro. De ce? Veți afla în articolul de astăzi.

Mărimea contează!

Noul Xiaomi Electric Scooter 4 Pro oferă cu siguranță o călătorie mai confortabilă datorită noilor sale dimensiuni mai mari. Este cu 6 cm mai înaltă decât predecesorul său, versiunea Pro 2, și cu aproape 7 cm mai lungă. Ghidonul a devenit mai lat cu peste 5 cm, iar puntea cu aproape 2 cm. În plus - anvelopele au primit, de asemenea, o nouă dimensiune (până la 10 inci). Toate aceste modificări au un impact pozitiv asupra utilizării vehiculului - trotineta este mai ușor de manevrat, mai sigură în timpul manevrelor, mai stabilă în timpul mersului, iar noile anvelope absorb mai multe șocuri, crescând confortul pe șosea.

Puterea este în ADN-ul său

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro a primit o baterie masivă 446Wh de la designerii săi, ceea ce se traduce în până la 55 km de mers cu o singură încărcare! 🤯 Dacă aceste minuni nu erau suficiente, aflați că această trotinetă este echipată cu un sistem de recuperare a energiei preluat direct de la mașinile electrice. Acest lucru înseamnă că, de fiecare dată când frânați, energia cinetică este recuperată și transformată în energie electrică utilizabilă.

Pare desprins dintr-un film despre viitor, nu-i așa 🙂.

Comoditate în utilizare

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro este construit din materiale de cea mai înaltă calitate (și vorbesc la propriu!). Este creată din aliaj de aluminiu aerospațial super-rezistent, ceea ce îi conferă o greutate redusă, menținând în același timp o durabilitate maximă.

Trotineta dispune, de asemenea, de anvelope Xiaomi DuraGel de ultimă generație, care utilizează o construcție fără cameră și gel autosigilant. Ce înseamnă acest lucru? Nimic mai mult sau mai puțin decât faptul că nu va trebui să vă mai faceți griji cu privire la anvelopele înțepate (în sfârșit!).

În plus, ca orice trotinetă Xiaomi, aceasta poate fi pliată în câteva secunde, ceea ce o face să economisească spațiu și să fie ușor de depozitat.

Siguranța înainte de toate

Dar omul nu trăiește doar din gadgeturi. Atunci când își proiectează echipamentele, Xiaomi pune întotdeauna aspectele legate de siguranță pe primul loc pe ordinea de zi. Și de data aceasta a fost la fel. Trotineta a primit noi faruri cu o intensitate luminoasă de 2,5 W, care îmbunătățesc în mod eficient vizibilitatea pe timp de noapte și, datorită noului unghi de dispersie a luminii, nu orbesc traficul din sens opus.

Sistemul de frânare a fost, de asemenea, îmbunătățit.

Sistemul de frânare a fost, de asemenea, modernizat. Scuterul a primit discuri mai mari și un nou sistem de frânare antiblocare regenerativă. Sistemul dublu de frânare face ca discurile să acționeze unul după altul, ceea ce are un efect pozitiv asupra distanței de frânare mai scurte, asigurând astfel o oprire sigură.

Sistemul de frânare regenerativă a fost, de asemenea, modernizat.

Așa cum puteți vedea cu ochii voștri, Xiaomi Electric Scooter 4 Pro este un PROfesionist în domeniul său. Are performanțe uimitoare, abundă în caracteristici moderne, dar în același timp este distractiv și sigur de condus. Deci, e timpul să facem cumpărături 😉 .

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.