Un nou telefon de la Xiaomi? Redmi 12 la Mi-Home.ro!

Un nou telefon de la Xiaomi? Redmi 12 la Mi-Home.ro!

Redmi 12 este noul smartphone de la Xiaomi care oferă funcționalitate și performanță de neegalat în clasa sa de preț. Componentele de înaltă calitate, funcțiile de ultimă generație și versiunea actualizată de MIUI 14 care rulează pe rapidul Android 13 sunt o garanție a unei funcționări fără probleme în fiecare zi. Ce mai oferă modelul Redmi în premieră? Haideți să aflăm!

Performanță excepțională

Cu 4 GB de RAM și un procesor rapid Mediatek Helio G88, Xiaomi Redmi 12 își depășește concurenții din gama sa de preț. Ca urmare, smartphone-ul este capabil să gestioneze fără probleme software și jocuri solicitante, precum și să ofere un multitasking rapid. Cu o capacitate de stocare internă de 128 GB, Xiaomi Redmi 12 oferă suficient spațiu pentru a stoca fotografii, videoclipuri, muzică, programe și alte fișiere. Ca și cum acest lucru nu ar fi fost suficient, cu un slot pentru carduri microSD, puteți extinde ROM-ul până la 1TB. Fie că sunteți un fotograf pasionat sau vă place să vă păstrați toate aplicațiile și jocurile preferate la îndemână, acest smartphone vă va oferi suficient spațiu.

Afișaj excelent

Xiaomi Redmi 12 dispune de un ecran mare DotDisplay de 6,79", realizat cu tehnologie IPS. Combinat cu o rezoluție de 2460 x 1080 px și o densitate a pixelilor de 395ppi, vă puteți aștepta la imagini luminoase, saturate și clare. În plus, datorită tehnologiei AdaptiveSync, veți vedea conținutul pe care îl vizionați cu o fluiditate de până la 90 Hz, îmbunătățind în mod clar confortul utilizatorului și reducând în același timp oboseala ochilor. Cum funcționează? În funcție de conținutul pe care îl vizualizați în acel moment pe telefon, Redmi 12 va optimiza numărul de cadre pe secundă afișate, îmbunătățind confortul și durata de viață a bateriei.

Design elegant și camere foto excelente

Designul lui Redmi 12 nu trădează în niciun fel originile de buget ale telefonului. Dimpotrivă, atunci când ridicați în mână elegantul telefon, veți simți imediat calitatea de primă clasă a construcției și atenția la detalii cunoscute de la telefoanele emblematice Xiaomi. Aceasta se manifestă nu numai prin calitatea superioară a materialelor utilizate în producție, ci și prin rezistența la praf și stropire confirmată de certificarea IP53. Redmi 12 nu are insula clasică a camerei, în schimb fiecare cameră este detaliată ca un cerc separat, creând un efect vizual interesant. Apropo de camere, Redmi 12 oferă până la trei, fiecare cu o sarcină specială. Obiectivul principal de 50MP este ideal pentru fotografiile de zi cu zi, atunci când cantitatea de detalii este primordială. Cel de-al doilea obiectiv ultraangular de 8MP este făcut pentru capturarea peisajelor extinse, ceea ce este perfect pentru vacanțe. Obiectivul macro final vă va permite să vedeți detalii invizibile atunci când fotografiați subiecte mici de la o distanță redusă.

Baterie performantă și încărcare rapidă

Xiaomi Redmi 12 este echipat cu o baterie puternică de 5000 mAh pentru a asigura o utilizare îndelungată fără reîncărcare frecventă. Dacă aveți nevoie să îl încărcați, sistemul de încărcare rapidă de 18W vă va ajuta să alimentați bateria în cel mai scurt timp. O baterie uriașă și o încărcare super-rapidă este o combinație care merită cu siguranță să fie prezentă pe smartphone-ul tău.

Xiaomi Redmi 12 este un smartphone care oferă mult mai mult decât sugerează prețul său. Cu un procesor puternic, o memorie RAM ce se poate extinde, un ecran impresionant și un spațiu de stocare intern spațios, acest dispozitiv poate face față la orice. Căutați un telefon Xiaomi ieftin, care este atât puternic, cât și bine făcut? Nu uitați să aruncați o privire la Redmi 12, iar in perioada 27.06 - 9.07, la achiziționarea lui, veți primi un voucher de 50 de lei valabil pe Mi-Home.ro!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.