Redmi Buds 4 Pro - căștile ideale

Redmi Buds 4 Pro - căștile ideale

Vă amintiți de Redmi Buds 3? Am scris despre ele în acest articol, printre altele. Vă este greu să vă imaginați posibile îmbunătățiri sau upgrade-uri față de versiunea anterioară? Atenție, s-ar putea să fiți plăcut surprinși. Aruncați o privire la articolul despre noile Redmi Buds 4 Pro.

Mă bucur să te aud!

Cu noile dvs. căști, nu numai că veți fi liniștiți, dar veți fi și confortabili la nivelul urechilor. Forma lor ergonomică se adaptează perfect la forma urechii, îmbunătățind în același timp vocea în timpul convorbirilor telefonice. Bucurați-vă nu doar de conversația în sine, ci savurați și calitatea apelului. Simțiți-vă ca și cum o persoană dragă este chiar lângă dvs.

Nu vă faceți griji în privința zgomotului

Doriți o excursie departe de agitație, dar biletele la calasa întâi s-au epuizat deja? Avem o soluție pentru tine! Oriunde te-ai îndrepta, ia cu tine Redmi Buds 4 Pro. Cu o tehnologie îmbunătățită de anulare a vântului și a zgomotului de până la 43 dB, vă vor ajuta să rămâneți în liniște în orice condiții. Cine a spus că aceste căști sunt doar pentru a asculta muzică? Ascultați-vă gândurile cu Redmi Buds 4 Pro.

Sunet bogat și de lungă durată

Iubiți muzica și nu vă puteți imagina o zi fără ea? Soluțiile noastre vă vor mulțumi cu siguranță! Imaginați-vă că vă puteți asculta playlisturile preferate timp de până la 36 de ore. Căștile vă vor permite patru sesiuni de muzică de 9 ore cu pauze de recîncărcare. 540 de minute nu sunt suficiente? Încercați să puneți căștile în carcasa de încărcare timp de 5 minute. Acest lucru vă va oferi încă 2 ore de festin muzical.

dispozitivul 1, dispozitivul 2

Știați că puteți schimba cu ușurință căștile Redmi Buds 4 Pro de la un dispozitiv la altul? Cu această soluție, munca poate deveni și mai ușoară și mai plăcută. Tot ce trebuie să faceți este să deschideți carcasa care conține căștile și să le asociați prin Bluetooth cu orice dispozitiv.

Confort și stil

Forma ergonomică a căștilor se potrivește perfect în interiorul urechii, permițându-vă să faceți exerciții fizice la cel mai înalt nivel fără să vă faceți griji cu privire la pierderea echipamentului. Cu Redmi Buds 4 Pro, nu mai trebuie să vă faceți griji dacă vă cad căștile în timp ce ridicați greutăți sau faceți sport.

Tehnologie de ultimă generație

Bucurați-vă de melodiile preferate în toată splendoarea lor. Combinația dintre o diafragmă din aluminiu de 10 mm pentru sunetele joase și o diafragmă din aliaj de titan de 6 mm pentru frecvențele înalte produce cele mai bune rezultate, garantând un adevărat festin pentru propriile simțuri. Muzică clasică, rave, hip-hop, absolut toate stilurile de muzică sunt permise!

Vrei să afli cum se aud? Hai pe Mi-Home.ro si cumpără-le! Dă clic aici.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.