Redmi Note 12S

Redmi Note 12S

Te interesează cele mai tari noutăți din lumea tehnologiei și aștepți cu nerăbdare de câteva luni lansarea Redmi Note 12S? Toate informațiile sunt acum la dispoziție dvs.! Vedeți de ce este capabil cel mai nou model de telefon mobil de la Xiaomi și vedeți dacă așteptările dvs. față de noul venit în seria Redmi Note au fost îndeplinite!

.

Păstrați-vă amintirile

Vreți să călătoriți, să vă întâlniți cu prietenii și să împărtășiți cele mai frumoase momente cu cei dragi? Optați pentru cea mai bună calitate a fotografiilor cu o cameră foto profesională cu o rezoluție uriașă de până la 108 MP. Profitați de funcțiile unice disponibile pe Redmi Note 12S și oferiți fotografiilor dvs. o expresie unică cu FilmCamera, o serie de filtre inspirate de stilurile autentice de film din deceniile trecute. Transferați instantaneu rezultatele muncii dvs. utilizând funcția Wi-Fi, prin transfer de date sau funcția de Bluetooth încorporat. Vedeți ce viteză puteți atinge cu noul dvs. smartphone fără a plăti prea mult pentru o calitate excepțională.

E atât de frumos să vezi

Indiferent dacă utilizați telefonul pentru muncă sau pentru divertisment, Redmi Note 12S vă va asigura o experiență plăcută în timpul oricărei activități. Ecranul AMOLED, cu o rată de reîmprospătare ridicată de 90 Hz, nu va permite nici cel mai mic lag și elimină definitiv problema blocărilor. Navigați pe web, căutați informații și lucrați pe telefon cu un ecran superb, receptiv și de cea mai bună calitate. Modul de citire 3.0 va reduce oboseala ochilor, iar raportul de contrast ridicat va asigura că, până și în plină lumină solară, veți vedea clar conținutul afișat.

Pentru persoanele ocupate

Ieșiți din casă pentru ore îndelungate și aveți nevoie de ceva care să țină pasul cu dumneavoastră pe tot parcursul zilei? Un telefon echipat cu o baterie de 5000mAh ar putea fi răspunsul. Renunțați la powerbank-ul extern în favoarea unui smartphone de la Xiaomi care poate rezista la numeroase provocări fără să vă provoace un stres legat de autonomia bateriei. Vi s-a întâmplat vreodată să uitați să vă încarcați telefonul?? Cu o încărcare rapidă de 33W, chiar și în cea mai urgentă situație, Redmi Note 12S va compensa rapid acest neajuns.

Ofertă adițională!

Dacă vă decideți să cumpărați un Redmi Note 12S între 25 mai și 1 iunie, puteți obține o rambursare de 150 de lei, sub forma de voucher. Tot ce trebuie să faceți este să achiziționați unul din telefoanele Redmi Note 12S de pe această pagină. Un smartphone cu capacități deosebite și o sute cinezi de lei cashback (sub forma de voucher) - se anunță a fi promițător, nu-i așa? Dacă doriți să aflați și mai multe despre cel mai recent model din seria Redmi Note, faceți clic aici. Aruncați o privire la fișa produsului și nu lăsați să vă scape o asemenea oportunitate.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.