Xiaomi Electric Kettle 2 - Fierbător electric modern

Xiaomi Electric Kettle 2 - Fierbător electric modern

Fierbătorul de apă este, fără îndoială, unul dintre cele mai utilizate aparate din bucătărie. Cu doar câteva decenii în urmă, bunicile noastre foloseau fierbătoarele din fontă sau ceramică; în prezent, aproape fiecare casă are o versiune electrică rapidă și comodă. Dacă vă gândiți să cumpărați unul nou sau să îl înlocuiți pe cel vechi, dorim să vă recomandăm un nou produs de la Xiaomi - Xiaomi Electric Kettle 2. Este fratele mai mare al produselor bine cunoscute și apreciate, despre care ați putut citi aic. Astăzi, vă vom prezenta cea mai recentă lansare in materie de fierbătoare de la Xiaomi.

Înlocuiți-l cu un model mai bun

Xiaomi Electric Kettle 2 are o capacitate crescută de 1,7 litri, ceea ce vă oferă posibilitatea de a fierbe apă pentru până la 8 cești de băutură caldă preferată dintr-o singură umplere. Aceasta este o caracteristică extrem de utilă atunci când oferiți ceai pentru a însoți prăjitura la o cină în familie și vedeți brusc toate mâinile în sus 😀.

Are încorporată o placă de încălzire din aluminiu cu structură îngroșată pentru o distribuție mai uniformă a căldurii, iar puterea sa de 1800 W reduce timpul de fierbere a apei cu aproximativ două minute.

Suprafața internă a ceainicului este realizată din oțel inoxidabil 304, fără BPA și alte substanțe chimice dăunătoare. Are o construcție dintr-o singură bucată, fără șuruburi sau îmbinări lipite, ceea ce îl face rezistent la rugină și oxidare și vă oferă liniștea de a bea apă curată și sănătoasă.

Lasă-ți grijile deoparte

Xiaomi Electric Kettle 2 este echipat cu caracteristici de siguranță electrică foarte bine gândite pentru a vă proteja pe dvs. și familia dvs. De exemplu, fierbătorul se va opri automat atât atunci când apa fierbe, cât și atunci când detectează că se arde (când este gol). De asemenea, este protejat împotriva posibilității de șoc electric - astfel încât să aveți liniștea că toată lumea îl poate folosi fără griji.

O atenție excepțională la detalii

Xiaomi Electric Kettle 2 nu aduce doar comoditate în bucătăria dvs., ci și un design unic. Capacul de deschidere este proiectat să se deschidă cu o atenție deosebită. Acesta se articulează încet până la nivelul de 30 de grade pentru a oferi aburului fierbinte o cale de evacuare și pentru a nu vă permite să vă ardeți. Cu toate acestea, atunci când dorim să spălăm ceainicul, capacul de 13 centimetri se deschide până la 75 de grade, oferindu-ne confortul și comoditatea curățării.

Indicatorul luminos LED utilizat în ceainic are un finisaj mat modern, astfel încât lumina sa nu vă va orbi atunci când vă decideți să vă pregătiți o ceașcă de ceai noaptea 🙂 .

În concluzie - cel mai recent model din familia de fierbătoare de la Xiaomi este o parte indispensabilă a oricărei bucătării. Fierbe apa rapid, este sigur de utilizat și, pe deasupra, arată foarte bine. Dacă intenționați să vă înlocuiți ceainicul cu un model mai bun, Xiaomi Electric Kettle 2 este cea mai bună alegere.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.