Rezoluție 4K cu un monitor Xiaomi!

Rezoluție 4K cu un monitor Xiaomi!

Monitoarele au pus stăpânire pe lume... Nu este o afirmație exagerată, deoarece o mare parte a populației nu își poate imagina să lucreze sau să se relaxeze fără aceste dispozitive pline de pixeli. Apropo de pixeli, cel mai recent monitor Xiaomi 4K de 27" are peste 8 milioane de pixeli! Vrei să afli mai multe despre el? Citiți mai departe!

Rezoluția care contează

Mulți factori contribuie la calitatea imaginii reproduse, iar rezoluția care contează numărul de pixeli afișați este cu siguranță unul dintre cei mai importanți. Originară pentru monitorul Xiaomi 4K de 27", rezoluția de 3840 × 2160 px oferă jocurilor și producțiilor cinematografice preferate o nouă profunzime și un nou nivel de detalii care nu pot fi experimentate pe un monitor FullHD standard. O calitate maximă ridicată de 400 cd/m² (TYP) și o paletă de culori vii cu o acoperire de 99% DCI-P3 / Adobe RGB îmbunătățesc și mai mult experiența vizuală, estompând linia dintre realitate și virtual. Conectați-vă computerul, consola sau laptopul la monitorul Xiaomi și bucurați-vă de o calitate 4K ultra-înaltă! Laptopul conectat nu numai că va afișa conținutul stocat pe el, dar își va încărca automat și bateria, prin intermediul conectorului multifuncțional USB Type-C.

Mare, dar subțire

27 inci este o dimensiune care poate fi impresionantă... la fel ca și simplitatea de a localiza monitorul Xiaomi 4K Monitor 27" pe birou! Suportul bine echilibrat face ca monitorul să fie perfect stabil, în ciuda dimensiunilor sale mici. Gama largă de setări de înclinare și funcția Pivot vă permit să manevrați și să reglați monitorul în funcție de nevoile dumneavoastră. Dacă cea mai mare parte a volumului de lucru este ocupată de programare sau de verificarea foilor de text lungi, puteți utiliza modul orizontal pentru a obține și mai mult spațiu de lucru. Dacă acest lucru încă nu este suficient, puteți monta cu ușurință monitorul Xiaomi 4K de 27" pe perete și vă puteți bucura de o poziționare perfectă, eliberând în același timp spațiu pe birou. Ergonomia maximă a echipamentelor din această clasă este crucială pentru sănătatea dumneavoastră. Orele lungi petrecute lucrând de la distanță în fața ecranului monitorului vor fi pentru dvs. un efort zero și o plăcere pură. Ochii și coloana vertebrală vă vor mulțumi pentru asta!

Design modern

Marginile foarte subțiri, materialele de calitate superioară și un sistem convenabil de așezare a cablurilor sunt doar câteva exemple de decizii de design adecvate ale noului monitor Xiaomi 4K de 27". Găurile de ventilație amplasate discret în partea din spate a carcasei sau o clapetă magnetică care acoperă conectorii reprezintă standardul cu care s-au obișnuit monitoarele Xiaomi. Carcasa este, de asemenea, foarte ușoară, astfel încât puteți muta cu ușurință monitorul între stațiile de lucru sau îl puteți lua într-o călătorie lungă.

Când va fi disponibil pe Mi-Home.ro?

Monitorul Xiaomi 4K 27" nu și-a făcut încă debutul în magazinul nostru, dar nu vă pierdeți speranța! Introduceți aici adresa dvs. de e-mail și vă vom anunța de îndată ce va sosi. Dacă sunteți în căutarea unui monitor chiar acum, faceți clic aici și vă vom duce la categoria corespunzătoare.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.