Tehnologia lui Xiaomi MIX 4

Tehnologia lui Xiaomi MIX 4

În ultima vreme, s-a făcut destul de multă vâlvă în legătură cu Xiaomi MIX 4. Vă invităm la o prezentare a acestui model unic de telefon inteligent.

Ce îl face atât de rapid?

La baza creării unui smartphone se află construirea unei mașini de calcul fiabile. În cazul lui Xiaomi MIX 4, ne-am bazat pe procesorul Snapdragon 888+ de 5 nm. Dacă acest lucru nu vă spune nimic, atunci nu vă faceți griji, ne grăbim deja să vă explicăm. Procesorul menționat mai sus este extrem de robust, garantând o performanță rapidă și fără probleme. Cu un cip atât de puternic, puteți merge "până la capăt" și puteți uita de problemele tehnice, utilizând în același timp numeroase aplicații. Smartphone-ul va funcționa la viteza fulgerului și veți finaliza fiecare sarcină în cel mai scurt timp.

Viteze fulgerătoare!

Conectivitatea 5G nu putea lipsi de la bordul unui smartphone atât de remarcabil. Prezența sa nu ar trebui să fie o surpriză, ci mai degrabă îndeplinirea unui anumit tip de așteptare. Pentru ca utilizarea zilnică a telefonului să fie cât mai plăcută, aveți nevoie de cea mai rapidă comunicare posibilă. De aceea, atunci când am creat Xiaomi MIX 4, am optat pentru o rețea 5G de top. Pentru un confort și mai mare, modelul în cauză include și un modul NFC pentru plăți instantanee fără contact. Așadar, toate semnele din cer și de pe pământ spun că Xiaomi MIX 4 este extrem de rapid, cu care veți reuși să faceți tot ceea ce aveți nevoie la viteza fulgerului.

De patru ori mai mult

Știați că pe ecranul acestui smartphone nu există o adâncitură sau o crestătură pentru camera frontală? Asta nu înseamnă că nu există! Ei bine, camera este ascunsă în mod inteligent sub ecran. Acesta este doar al patrulea smartphone de acest tip din lume și, comparându-le pe toate, se poate spune cu ușurință că manopera lui Xiaomi MIX 4 este de neegalat! Fără îndoială, puteți recunoaște că impresionează prin calitatea afișajului și prin numărul de caracteristici high-end. Ecranul AMOLED FHD+ de 6,67'' este ceea ce atrage și tentează utilizatorii și nu doar obiectivul ascuns influențează acest lucru. Reproducerea culorilor și precizia telefonului reprezintă cel mai înalt standard. Cu acest smartphone, se simte imediat că este un telefon premium.

Poți rezista unei astfel de combinații? Dacă vă place acest model, abonați-vă la newsletter. Poate că următoarea tranșă a seriei emblematice Xiaomi MIX va ajunge pe rafturile virtuale ale Mi-Home.ro. și probabil că nu vreți să o ratați?

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.