Televizoarele din seria Mi TV 5X de la Xiaomi

Televizoarele din seria Mi TV 5X de la Xiaomi

Serviciile de streaming s-au obișnuit să servească premierele de film chiar la scurt timp după ce acestea debutează pe marele ecran. Oferta extinsă ne încurajează să pregătim popcornul, să ne așezăm confortabil într-un fotoliu și să ne lăsăm complet absorbiți de magia divertismentului cinematografic. Cu toate acestea, mai există un factor important pentru ca acest lucru să se întâmple: alegerea televizorului potrivit. În acest articol, vom prezenta ecranele plate de la Xiaomi din seria Mi TV 5X. Care sunt caracteristicile lor și la ce calitate a imaginii ne putem aștepta de la ele? Rămâneți conectați cu Xiaomi!

Spectacolul vizual

Un televizor se bazează, bineînțeles, pe imagine, iar la seria Mi TV 5X există cu siguranță ceva care să te încânte! Matricea 4K în dimensiuni de 43", 50" sau 55" surprinde prin detaliile și bogăția culorilor. Acest lucru se datorează, printre altele, tehnologiei HDR10+, Dolby Vision și Vivid Picture Engine 2, care permite afișarea unei game largi de culori DCI-P3 de 94%. O astfel de bază extinsă de soluții de ultimă generație va umple ecranul cu un miliard de culori vibrante, iar negrul va fi mai profund ca niciodată. Fluiditatea perfectă a imaginii este asigurată de Reality Flow, o versiune îmbunătățită a motorului MEMC. Aceasta vă permite să vedeți filme cu acțiune rapidă cu o claritate maximă, fără întârzieri sau efecte de ghosting nedorite.

Simțiți sunetul

Dacă nu aveți un cinetoscop în pivniță și nu sunteți unul dintre iubitorii de filme mute, veți fi încântați să aflați că seria Mi TV 5X este echipată cu difuzoare care suportă Dolby Atmos. Această tehnologie avansată de sunet surround este o necesitate pentru iubitorii de experiență cinematografică. Variantele Mi TV 5X de 50" și 55" pot conta în plus pe o putere audio considerabilă. Difuzoarele de 40 W sunt tot ceea ce aveți nevoie pentru a auzi, dar și pentru a simți fiecare sunet ca și cum ați fi la o proiecție de film în cinematograful preferat. Nu mai trebuie să cumpărați difuzoare suplimentare pentru că cele încorporate în televizor sună excelent. Mi TV 5X garantează un sunet plin și profund, imediat ce este scos din cutie.

Confort de nedescris

Sistemul rapid PatchWall 4 este cheia confortului în timpul relaxării zilnice. Toate cele mai importante caracteristici vor fi afișate pe ecranul de pornire, iar mesaje inteligente vă vor sugera materiale care vă pot interesa. Integrarea cu IMDb va simplifica procesul îndelungat de alegere a filmului perfect pentru o seară, oferind informații despre categoria, durata și evaluările utilizatorilor. Nu vreți să pierdeți timp tastând comenzi lungi? Trebuie doar să apăsați un singur buton de pe telecomandă, iar energia vocii dvs. vă va asigura că puteți lansa rapid aplicațiile, jocurile sau filmele preferate. Controlați-vă televizorul cu cât mai puțin efort posibil, la urma urmei, este timpul dvs. să vă relaxați!

Va fi disponibilă seria Mi TV 5X pe Mi-Home.ro? Nu uitați să vă abonați la newsletter-ul nostru, punând aici adresa de e-mail, iar când se întâmplă acest lucru, vă vom anunța imediat. De asemenea, vă încurajăm să verificați televizoarele disponibile în magazinul nostru, dând clic aici - sunt o mulțime de opțiuni!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.