Xiaomi Electric Scooter 3 Lite este pe drum!

Xiaomi Electric Scooter 3 Lite este pe drum!

Prima lună de vară se apropie de final. Unii dintre noi deja își fac bagajele pentru concediu, în timp ce alții profită zilnic de căldură și vremea bună de afară pentru cele mai cool activități outdoor.

Și care sunt cele mai cool activități? Avem una care cu siguranță este preferata sezonului, judecând după numărul roților din trafic: plimbările cu trotinetele electrice, în mare parte, trotinete Xiaomi! Și care trotinetă este cea mai bună pentru aceste plimbări? Cu siguranță ultimul model apărut, despre care oferim mai multe detalii chiar acum.

Design premium

Xiaomi Electric Scooter 3 Lite este vârful de gamă al Xiaomi, care mai presus de toate, oferă plăcerea unei călătorii confortabile într-un stil cu adevărat uimitor. Corpul este creat din aluminiu de înaltă calitate, obținut prin tehnologia de compresie one-step. Utilizând acest material a fost posibil să se creeze o trotinetă nu doar ușoară, ci și cât se poate de compactă.

În plus, designul permite strângerea trotinetei în doar 3 pași, așa cum am fost obișnuiți. Toți acești parametrii vor conta extrem de mult în călătoriile zilnice, făcând fiecare moment petrecut pe drum, memorabil. Xiaomi Electric Scooter 3 Lite are un design gândit cu atenție la detalii, caracterizat de o paletă de culori îndrăzneață, pe care fanii combinațiilor contrastante o vor găsi cu siguranță grozavă.

Călătorii confortabile

Trotineta premium Xiaomi nu aduce doar schimbări vizuale, ci în principal schimbări de funcționalitate! Pe noua Xiaomi Electric Scooter 3 Lite, designul ghidonului a fost modificat și adus la o formă mult mai minimalistă. Display-ul a fost de asemenea îmbunătătțit. Acestea sunt aspecte care joacă un rol extrem de important atunci când vorbim de creșterea siguranței în timpul călătoriei. Un orizont mult mai clar, o mai bună vizibilitate pe ecran pentru a verifica constant viteza și o reprezentare mult mai simplă a bateriei, sunt doar câteva dintre îmbunătățirile care servesc la un mai mare confort atunci când călătorești.

Nu am uitat nici de stabilitate, așa că am mărit lungimea ghidoanelor cu 1 centimetru, pentru a te bucura de o mai mare plăcere și stabilitate la ghidonul trotinetei tale electrice.

Distanțe mai lungi

20km/h – aceasta este viteza maximă la care poate ajunge Xiaomi Electric Scooter 3 Lite. În plus, noua trotinetă nu se sperie de drumuri cu denivelări, care sunt atât de prezente uneori pe drumurile din România. Totul, datorită abilității de a urca pante de până la 14%. Ultimul model de trotinetă electrică marca Xiaomi este perfect pentru naveta până la muncă sau la școală. O baterie încărcată complet te poate duce 20 de km fără dificultăți. Aceasta este o distanță care îți va permite cu siguranță să ajungi la destinație chiar și în celălalt capăt al orașului și să te întorci acasă în siguranță, fără să-ți faci griji de descărcarea bateriei.

Mai există din acest punct, argumente în favoarea noii trotinete Xiaomi Electric Scooter 3 Lite? Cu siguranță sunt, dar te lăsăm să le descoperi chiar tu! Și cum bine spune o vorbă din bătrâni, îți amintim că ”Răbdarea este o virtute” și te invităm să fii cu ochii pe noi pentru lansarea trotinetei în România. Vom reveni curând cu o ofertă de precomandă, de care vei afla în newsletterul nostru. Până atunci, asigură-te că ești abonat și rămâi la curent!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.