Xiaomi 14 - Experiență mobilă la un alt nivel

Xiaomi 14 - Experiență mobilă la un alt nivel

Xiaomi a făcut din nou valuri în lumea tehnologiei mobile prin lansarea noului său flagship, Xiaomi 14, disponibil acum și pe Mi-Home.ro. Cu un design ultra-subțire și o performanță de excepție, acest telefon este menit să redefinească modul în care experimentăm tehnologia mobilă.

Ecranul

Xiaomi 14 dispune de un ecran OLED LTPO de 6,36 inch cu rezoluție de 1200x2670 pixeli. Acesta oferă o rată de refresh variabilă de la 1 la 120Hz și o luminozitate maximă de 3000 nits. Ecranul este protejat de Gorilla Glass Victus, asigurând o durabilitate sporită.

Performanță

Telefonul este alimentat de chipsetul Snapdragon 8 Gen 3 și vine cu opțiuni de stocare diferite, însă pentru România vom avea versiunea de 12GB cu 512 GB de stocare. Xiaomi 14 rulează pe Android 14 cu interfața HyperOS, oferind o experiență fluidă și rapidă.

Camera

În ceea ce privește camera, Xiaomi 14 are trei camere Leica de 50MP fiecare, cu lentile wide, telephoto și ultrawide. Camera principală are un senzor de 1/1.31", deschidere f/1.6 și stabilizare optică a imaginii (OIS). Camera telephoto suportă fotografia macro de la 10cm, iar camera ultrawide are un câmp de vedere de 115°.

Bateria

Bateria de 4610mAh suportă încărcare rapidă de 90W prin cablu și 50W wireless, asigurând că telefonul rămâne funcțional pe tot parcursul zilei. Totodată acesta oferă și funcția de reverse wireless charging de 10W, ceea ce face ca telefonul să fie folosit pe post de încărcător wireless, astfel puteți să vă încărcați căștile wireless, sau chiar un alt telefon care permite această funcție.

Adaptat pentru nevoile dvs.

Xiaomi 14 este disponibil în culorile negru, alb și verde jad . Alte caracteristici includ rezistența la praf și apă IP68, sunet stereo, NFC și infraroșu. În concluzie, Xiaomi 14 este un smartphone impresionant, care oferă o serie de caracteristici de top. Este un pas mare înainte în tehnologia smartphone-urilor și reprezintă un exemplu excelent al angajamentului Xiaomi de a aduce cele mai recente inovații consumatorilor săi

Pariați pe calitate

Xiaomi 14 este acum disponibil si pe Mi-Home.ro, locul unde inovația și calitatea se întâlnesc. Prin achiziționarea de la Mi-Home.ro, vei beneficia nu doar de un dispozitiv de top, ci și de servicii excelente și suport specializat. Descoperă viitorul tehnologiei mobile cu Xiaomi 14 - un partener elegant și performant pentru fiecare aspect al vieții tale digitale. Cumpără acum de la Mi-Home.ro și trăiește experiența Xiaomi la cel mai înalt nivel!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.