Xiaomi 14 Ultra: Un nou titan în lumea smartphone-urilor

Xiaomi 14 Ultra: Un nou titan în lumea smartphone-urilor

Xiaomi 14 Ultra este un smartphone care a atras atenția lumii tehnologice cu specificațiile sale impresionante și performanțele de top. Acesta este un telefon care își propune să concureze cu cele mai bune modele de pe piață, oferind o alternativă reală pentru cei care doresc să cheltuiască peste 1000 de euro pe un telefon cu Android.

Design și specificații

Xiaomi 14 Ultra vine cu un ecran AMOLED LTPO de 6,73 inch cu o rată de reîmprospătare de 120Hz și o rezoluție de 3200 x 1440. Este alimentat de un procesor Snapdragon 8 Gen 3 de 3,3GHz, susținut de 16GB de RAM. Telefonul are o capacitate de stocare de 512GB.

Bateria este de 5000mAh, cu suport pentru încărcare rapidă de 90W prin cablu și 80W wireless. Xiaomi 14 Ultra este rezistent la apă, având rating IP68.

Camera

Camera este vedeta acestui telefon. Xiaomi 14 Ultra are un total de patru senzori de 50MP care acoperă lungimile focale de 12mm, 23mm, 75mm și 120mm. Camera principală are o diafragmă variabilă fără trepte care se poate mișca între f/1.6 și f/4.0, oferind utilizatorului o experiență mult mai apropiată de o cameră tradițională decât de un smartphone.

Xiaomi a colaborat din nou cu Leica, brandul german de camere foto ajutând la reglarea culorilor și oferind acel aspect tradițional, realist, specific Leica.

Concluzie

Xiaomi 14 Ultra este un telefon care promite multe. Cu specificațiile sale de top, designul elegant și camera impresionantă, acesta ar putea fi unul dintre cele mai bune telefoane ale anului 2024. Cu toate acestea, va trebui să vedem cum se comportă în utilizarea de zi cu zi și cum se compară cu concurența.

Urmăriți-ne

Pentru mai multe știri tech, nu uitați să urmăriți profilul nostru de facebook și să citiți blogul de la care veți afla ultimele actualizări din lumea Xiaomi.

Xiaomi 14 Ultra este mai mult decât un smartphone - este fereastra dvs. în lumea tehnologiei de mâine. Sunteți gata să o deschideți?

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.