Xiaomi Watch 2, un ceas inteligent care imbină performanța și stilul

Xiaomi Watch 2, un ceas inteligent care imbină performanța și stilul

Xiaomi Watch 2 este un ceas inteligent care îmbină performanța și stilul, oferind o experiență inteligentă perfectă pentru un stil de viață activ.

Platforma și performanța:

Xiaomi Watch 2 este echipat cu procesorul Snapdragon W5+ Gen 1, care oferă performanțe ridicate și consum redus de energie. Acesta dispune de o arhitectură duală de nuclee mari și mici, asigurând o experiență fluidă și o durată lungă de viață a bateriei.

Ecranul tactil HD de 1,55 inci și rezistența la apă de 5 ATM fac din Xiaomi Watch 2 un partener ideal pentru activitățile tale zilnice. De asemenea, beneficiază de 32 GB de stocare, comparabilă cu cea a unui smartphone.

Sistemul de operare:

Rulează pe Google Wear OS, ceea ce înseamnă că ai acces la aplicații Google integrate și la o gamă largă de aplicații terțe. Poți descărca aplicații din Google Play Store pentru a personaliza experiența. Plătește cu stil cu Google Wallet, fără a-ți lua portofelul cu tine. Doar atinge ceasul pentru a efectua plăți in timp ce te afli în mișcare. Totodată poți controla dispozitivele inteligente de acasă cu ajutorul lui Google Assistant folosind comenzi vocale si nu numai.

Monitorizarea sănătății:

Xiaomi Watch 2 dispune de tehnologie avansată de monitorizare a sănătății, inclusiv 12 canale PPG pentru măsurarea ritmului cardiac, a nivelului de oxigen din sânge și a nivelului de stres.

Cu peste 160 de moduri sportive, poți obține date precise pentru antrenamentele tale

Concluzie

Xiaomi redefinește tehnologia accesibilă! Indiferent de modelul ales, promitem o experiență tehnologică de vârf. Descoperiți cele mai recente modele pe blogul și pagina noastră de facebook. Fiți la curent cu inovația!

Pentru mai multe detalii, poți consulta pagina oficială Xiaomi Watch 2.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.