Caracteristicile lui Xiaomi Buds 3

Caracteristicile lui Xiaomi Buds 3

Vă întrebați cum ar fi ziua dvs. alături de Xiaomi Buds 3? Nu trebuie să va mai gândiți la asta! Suntem pe cale sa le prezentăm în cele mai mici detalii... Bine ați venit la recenzia noilor căști in-ear de la Xiaomi.

Reducerea totală a zgomotului

Să presupunem că vă începeți dimineața cu o ceașcă de cafea. Cu toate acestea, în primul scenariu, înainte de a merge la bucătărie, deconectați carcasa de încărcare Xiaomi Buds 3 de la încărcătorul din spatele patului. Deja în drum spre a vă lua ceașca preferată, observați o schimbare. Mulțumită căștilor Xiaomi, renovarea vecinului de la etaj, care durează de mai bine de o săptămână, devine silențioasă, iar tu îți sorbi cafeaua în liniște pentru prima dată în 7 zile. Fără căști, ca în fiecare zi, sunetul ciocanelor zgomotoase și al bormașinilor îți tulburau zenul de dimineață și te transformai din nou într-un pachet de nervi. Chiar și cafeaua are un gust mai bun în liniște, după cum știu doar cei care au experimentat-o... Și cui datorăm acest lucru? Binecunoscutei și mult iubitei tehnologii de anulare a zgomotului, care reduce nivelul de zgomot cu până la 40dB.

Plimbare liniștită

După ce ați terminat cafeaua, vă încălțați pe fugă și vă îndreptați spre garaj sau spre stația de autobuz. Fără căști, probabil că deja erați deranjat de ceva. (De exemplu, câinele vecinului, care trezește mult prea des jumătate din vecini dimineața). Cu Xiaomi Buds 3, însă, rămâneți calm, vă pierdeți mai puțin cumpătul și, în loc de disconfortul vieții de zi cu zi, sunteți acompaniat de melodiile dvs. preferate, livrate către urechile dvs. prin intermediul unor transductoare de sunet de calitate superioară. Frumoasă schimbare, nu? Și nouă ne place, așa că vă încurajăm să creați un play list și să dansați toată ziu în ritmul dvs. propriu.

3 niveluri de imersiune

Atunci când vă savurați băutura preferată dimineața, aveți nevoie de un nivel de liniște mai scăzut decât atunci când stați pe strada zgomotoasă care duce la serviciu. Având în vedere varietatea de nevoi pe care le puteți avea pe parcursul zilei, vă oferim trei niveluri de liniște la alegere. Prima, cea mai ușoară, este utilă atunci când vă plimbați într-un parc liniștit. Acesta va îneca orice zgomote ușoare, dar veți auzi în continuare clopoțelul de avertizare al unei biciclete care se apropie. Următorul nivel este ideal pentru cafenele și birouri de coworking cu mai mult zgomot. Ultimul mod, și cel mai puternic, este adevăratul campion, abordând nu numai agitația drumurilor și apartamentelor aflate în renovare, ci și restul zgomotelor insuportabile din oraș.

Pentru fiecare

Mulți vor fi încântați să afle că puteți lua Xiaomi Buds 3 cu dvs. și la sala de sport! După cum se știe, căștile se pot concentra eficient pe exercițiile pe care le faceți și vă pot separa de restul mediului, adesea sunete neplăcute de haltere și gantere care se zdruncină. În timpul exercițiilor cardio, căștile nu vor cădea, rămânând ferm la locul lor. Și nu vă faceți griji cu privire la pierderea lor, deoarece cu trei dimensiuni de vârfuri, oricine va putea să potrivească Xiaomi Buds 3 în propriile urechi.

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.