Specificațiile de bază ale lui Xiaomi Watch S1

Specificațiile de bază ale lui Xiaomi Watch S1

Cauți cu ardoare un ceas nou? Sau sunteți în căutarea unui pretext pentru a începe un sezon de consolidare a performanțelor sportive? Pentru astfel de ocazii am pregătit Xiaomi Watch S1 - smartwatch-ul perfect, care îndeplinește toate criteriile unui dispozitiv care merită să fie purtat la încheietura mâinii. Nu este doar o piesă frumoasă de echipament, care va fi decorul tău la fiecare petrecere sau sărbătoare, dar mai presus de toate, este un dispozitiv performant, bogat în moduri și funcții, care îți va crește motivația de a-ți depăși limitele.

Silicon sau piele?

Adevărul este că, cu Xiaomi Watch S1, nu trebuie să alegeți deloc. În set veți primi ambele brățări: prima din piele, perfectă pentru întâlnirile zilnice și cele elegante, iar cea de-a doua, din plastic. Carcasa ceasului este realizată din oțel inoxidabil, rezistent la toate adversitățile. Sticla de safir este cireașa de pe tort, care va asigura că nici cele mai dure antrenamente nu vor lăsa urme pe Xiaomi Watch S1. O astfel de protecție a fost aplicată aici cu un motiv... Sub foaia de sticlă menționată mai sus se află un ecran extins realizat în tehnologie AMOLED cu o dimensiune de 1,43". Rezoluția ridicată de 466 × 466 se traduce în aproximativ 326 de ppi. Ce înseamnă acest lucru? Aceasta nu este nimic mai mult decât densitatea pixelilor per inch a ecranului. Această valoare asigură că orice știri sau informații despre performanța ta sportivă vor fi afișate cu toate detaliile.

Aleargă și se joacă cu tine

117 - acesta este exact numărul de moduri de sport pe care îl aveți la dispoziție cu Xiaomi Watch S1! Puteți fi interesat de cele mai diverse activități fizice și să fiți sigur că ceasul dvs. inteligent Xiaomi le va aprecia și respecta și el. Îți place yoga, un meci de tenis sau de baschet? Ceasul Xiaomi cunoaște foarte bine aceste sporturi și vă va măsura performanța în fiecare dintre ele. Dacă vă plac sporturile acvatice și nu doriți să vă părăsiți partenerul inteligent, nu trebuie să vă faceți griji. Certificarea rezistenței la apă 5ATM înseamnă că puteți face scufundări cu Xiaomi Watch S1 la o adâncime de până la 50 metri! Datorită cooperării strânse a până la cinci sisteme de sateliți: GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo și QZSS, fiecare dintre rutele dvs. va fi înregistrată cu exactitate, eliminând astfel șansele de eroare.

Monitorizarea starii de sănătate 24 de ore din 24

Xiaomi Watch S1 este echipat cu o serie de senzori, care au grijă de condiția ta fizică în fiecare zi. Măsurătorile PPG ale ritmului cardiac sau testarea nivelului de oxigen din sânge sunt importante nu numai în timpul exercițiilor fizice, ci și în timpul activităților zilnice. Cu Xiaomi Watch S1 la încheietura mâinii, puteți fi siguri că vă va monitoriza sănătatea 24 de ore din 24. Somnul înseamnă sănătate, nu-i așa? Dacă nu credeți asta, veți afla cu ajutorul lui Xiaomi Watch S1. Îmbunătățit în raport cu Mi Watch, acuratețea măsurării somnului cu 35% va asigura că fiecare, chiar și cel mai scurt somn va fi înregistrat în aplicație. Datorită acestui lucru, puteți compara ulterior în mod convenabil rezultatele sesiunilor individuale și puteți descoperi care sunt cele mai bune ore de odihnă pentru corpul dumneavoastră.

Noutăți zilnice la îndemâna dvs.

Împerecherea ceasului Xiaomi Watch S1 cu smartphone-ul vă va oferi acces convenabil la notificări și apeluri pe care le puteți efectua direct de pe ceas. Simțiți-vă ca un agent din filmele celebre de spionaj pentru a da un telefon secret jumătății dvs. în timp ce faceți cumpărături. Astfel de caracteristici extinse pot fi obositoare, dar nu vă faceți griji, Xiaomi Watch S1 este la fel de vibrant pe cât este de inteligent. 470 mAh într-un dispozitiv atât de mic permite până la 24 de zile de funcționare în modul de economisire a energiei. Dacă vă antrenați în mod regulat, citiți mesaje pe ecranul smartwatch-ului și vă place să utilizați mai multe funcții în același timp, acest interval de timp va fi de aproximativ 12 zile. De asemenea, vine cu o stație de încărcare wireless care alimentează instantaneu ceasul cu energie imediat ce îl așezi pe ea.

Inteligent, elegant, stilat - alegeți dispozitivul care vi se potrivește perfect. Alegeți acum Xiaomi Watch S1!

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.