Faceți curățenie în casă cu Mi Robot Vacuum-Mop 2

Faceți curățenie în casă cu Mi Robot Vacuum-Mop 2

Dacă citiți aceste rânduri, probabil că nu vă place să faceți curățenie.... Sau nu aveți timp sau preferați să-l acordați unor activități mai relaxante. Mi Robot Vacuum-Mop 2 este un salvator care va aspira și va mătura cu plăcere toate suprafețele în timp ce tu te întinzi în pat și te prefaci că podeaua este din lavă. Lasă-l pe eroul articolului de astăzi să intre în camera ta și privește cum praful dispare sub asaltul puterii pure de curățare! Mi Robot Vacuum-Mop 2

Mai rapid decât praful

Doar că murdăria se acumulează repede și dispare încet... Din fericire, datorită puterii sale enorme de aspirare de 2700 Pa, Mi Robot Vacuum-Mop 2 poate trage rapid chiar și cea mai încăpățânată murdărie. Dar dacă nu se poate? Atunci intră în acțiune funcția de mopping, după care fiecare parchet va străluci ca o podea proaspăt ceruită. Peria laterală hexagonală, îmbunătățită față de predecesorul său, asigură o acoperire completă a suprafeței care trebuie curățată, garantând o performanță maximă indiferent de nivelul de murdărie.

Aveți o locuință mare?

Acesta este un lucru bun, deoarece Mi Robot Vacuum-Mop 2 are o baterie mare! Cu o capacitate de 3200mAh, poate curăța până la 150m² cu o singură încărcare. Dacă se simte obosit în timp ce curăță, se va întoarce automat la stația de încărcare dedicată inclusă în kit, iar după ce își reîncarcă bateria, continuă să curețe exact din locul în care a luat pauza. Mi Robot Vacuum-Mop 2 se concentrează pe o eficiență maximă a curățeniei, fără a se menaja.

Parkour!

Mi Robot Vacuum-Mop 2 este un acrobat de neîntrecut. Vă faceți griji pentru faptul că, covorul dvs. este prea gros? Robotul Xiaomi, îl urcă îl și aspiră fără probleme. Robotul de curățenie Xiaomi se mișcă liber și este pregătit pentru orice obstacol pe care îl întâlnește în casa dvs. - până la 20 mm. Corpul său este, de asemenea, foarte subțire (8,1 cm), astfel încât se poate strecura cu ușurință pe sub scaune, paturi și alte obiecte de mobilier. Nu există niciun colț pe care Mi Robot Vacuum-Mop 2 să nu-l poată curăța!

O aplicație de vis

Acesta este centrul dvs. personal de comandă, unde puteți verifica cum se descurcă Mi Robot Vacuum-Mop 2 la curățare și cât timp va dura. De asemenea, puteți să vă programați programul de curățenie la domiciliu și să preluați controlul de la distanță al aspiratorului inteligent. Pentru a utiliza aceste funcții, tot ce aveți nevoie este un smartphone cu aplicația Mi Home/Xiaomi Home instalată, asta e tot!

Să începem!

Alegeți Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 și garantați o curățare maximă a casei dvs. începând de azi! În comparație cu generația anterioară, puteți conta pe o capacitate mai mare a bateriei, pe o eficiență de lucru mai mare, pe un rezervor de apă mai mare și pe o mulțime de caracteristici suplimentare. Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre ceilalți roboți de curățenie disponibili în magazinul oficial Xiaomi - Mi-Home.ro.

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.