Conectați aspiratorul Xiaomi la rețeaua Wi-Fi!

Conectați aspiratorul Xiaomi la rețeaua Wi-Fi!

După achiziționarea oricărui produs Xiaomi, este nevoie de doar câteva minute, uneori chiar secunde, pentru a vă bucura de performanța acestuia. Știați că îi puteți folosi cu ușurință potențialul lui maxim? Orice dispozitiv cu prefixul smart, se conectează cu ușurință la aplicația Mi Home/Xiaomi Home, precum și la casă, la birou sau la orice rețea Wi-Fi. Dacă nu știi încă cum să o faci, acest ghid este pentru tine!

În acest text, ne vom concentra pe modul de conectare a unuia dintre aspiratoarele autonome Xiaomi la o rețea Wi-Fi. Cu toate acestea, această metodă va fi foarte asemănătoare sau la fel pentru alte dispozitive Xiaomi. Să trecem la detalii!

Pasul 1

Primul lucru pe care trebuie să-l știți, înainte de a conecta orice echipament Xiaomi la rețeaua Wi-Fi, este să vă asigurați că există acces la rețea în casa dvs.

Pasul 2

După ce ați finalizat acest prim pas, atât de simplu, puteți trece mai departe. În Google Play sau în App Store, găsiți și instalați aplicația Mi Home/Xiaomi Home. Deschideți-l și creați-vă un cont Mi sau, dacă aveți deja unul, conectați-vă la el.

Pasul 3

În colțul din dreapta sus al aplicației, veți găsi un buton în formă de plus. Atingeți-o și căutați categoria din care face parte elementul pe care doriți să îl conectați la aplicație sau la Wi-Fi. Veți găsi aspiratoarele Xiaomi la categoria Aparate electrocasnice. Selectați modelul dumneavoastră de aspirator.

Pasul 4

Este timpul să resetați conexiunea. Aplicația vă va arăta cum să faceți acest lucru. După ce operațiunea este confirmată, faceți clic pe butonul verde "next" (Următorul).

Pasul 5

Introduceți numele rețelei Wi-Fi la care vă conectați dispozitivul și introduceți parola acesteia în câmpul corespunzător de pe ecranul smartphone-ului. Faceți clic pe "next" pentru a continua.

Pasul 6

Acum tot ce trebuie să faceți este să vă configurați rețeaua Wi-Fi. Veți face acest lucru prin intermediul butonului: "configurați Wi-Fi acum". Dispozitivul dvs. este acum conectat! În aplicație, acum puteți denumi aspiratorul și camera în care se află. De asemenea, puteți împărți accesul la panou cu colegii de cameră.

Ați găsit acest ghid util? Consultați opțiunile care vă așteaptă astăzi în aplicația Mi Home/Xiaomi Home. Conectați-vă dispozitivele inteligente la Wi-Fi și vedeți cât de ușor este!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.