Cum deblocăm un telefon Xiaomi?

Cum deblocăm un telefon Xiaomi?

Subiectul de astăzi este un pic mai complicat decât celelalte, dar acest lucru nu-i scade importanța. Până la urmă, este vorba despre securitatea datelor de pe smartphone-ul dumneavoastră. Ce faceți dacă vă pierdeți sau vi se fură telefonul? Cum procedați dacă vă uitați parola, codul sau semnul de blocare? Veți citi despre toate acestea în ghidul de astăzi.

Mai presus de toate, asigurați-vă cea mai bună protecție

Cel mai important aspect în ceea ce privește protecția datelor este alegerea tipului corect de securitate. În funcție de gusturile și obiceiurile dvs. zilnice, diferite metode de blocare a ecranului vor funcționa într-o măsură mai mare sau mai mică. De exemplu, dacă aveți probleme în a vă aminti codurile, folosiți deblocarea inteligentă a ecranului prin recunoaștere facială sau utilizați cititorul de amprente găsit pe cele mai recente modele POCO, Redmi, precum și Xiaomi. Merită să îi anunțați despre aceste opțiuni pe cei dragi, care s-ar putea să nu fie întotdeauna conștienți de toate opțiunile pe care le oferă tehnologia de astăzi. În plus față de aceste metode, puteți utiliza, desigur, un cod PIN standard sau un model desenat pe ecran.

Tot ce trebuie să faceți este să vă amintiți

După ce ați ales funcția de securitate, tot ce rămâne de făcut este să vă amintiți cum să vă deblocați telefonul. Totuși, acest lucru nu este întotdeauna atât de ușor pe cât pare... Dacă aveți grijă, de exemplu, să configurați în prealabil o zonă sigură de deblocare a Smart Lock în casa sau în apartamentul dvs., nu trebuie să vă faceți griji chiar dacă codul PIN "este uitat". În rest, tot ce rămâne de făcut este o resetare a telefonului la setările din fabrică. Acest lucru duce, din păcate, la ștergerea permanentă a fișierelor, a contactelor și a oricăror mesaje stocate pe telefon.

Cum se restabilesc setările din fabrică?

Mai întâi opriți smartphone-ul Xiaomi, POCO sau Redmi și apoi așteptați puțin timp. Faceți clic pe ambele butoane ale telefonului în același timp, până când apare fereastra de meniu pentru modul de urgență. (În funcție de model, procedura poate varia ușor). Tasta cu forma alungită responsabilă pentru controlul volumului sunetului vă va permite să navigați prin opțiunile de meniu. Comanda de ștergere a datelor/reinițializare din fabrică înseamnă restaurarea setărilor din fabrică. Selectați-o pentru a șterge datele smartphone-ului dvs. și pentru a vă bucura din nou de el.

PS.

Nu uitați să vă luați măsuri de precauție suplimentare de data aceasta! Sperăm că ghidul de astăzi v-a fost de folos. Pentru mai multe materiale de acest gen, vizitați blogul nostru!

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.