Cum se resetează căștile Xiaomi?

Cum se resetează căștile Xiaomi?

Sunteți pe cale să vă cumpărați cele mai noi căști fără fir Xiaomi de Mi-Home.ro? Astăzi veți afla cum să resetați orice căști fără fir activate prin Bluetooth.

Este primul pas cu adevărat cel mai greu?

Dacă această regulă este întotdeauna adevărată, înseamnă că resetarea căștilor Xiaomi este fabulos de ușoară! Deoarece primul lucru pe care trebuie să-l faceți pentru a reseta orice căști fără fir Xiaomi este să le scoateți din cutie, sarcina nu poate fi dificilă.

După ce scoateți, de exemplu, Redmi Buds 3 Pro din carcasa de încărcare, țineți apăsat pentru câteva momente senzorul tactil. Așteptați până când LED-ul clipește în roșu și căștile se închid. Tocmai acum ajungem la resetarea acestor căști care au un sunet vibrant. Țineți ambele butoane apăsate (sau zona cu senzori) timp de câteva secunde. LED-urile trebuie să clipească de două ori în alb și apoi în roșu.

În cazul în care acest lucru s-a întâmplat cu modelul dvs. de căști, după această secvență de acțiuni, echipamentul dvs. audio este gata să fie conectat din nou la smartphone.

Cum se conectează la telefon?

Deblocați smartphone-ul și activați Bluetooth atingând pictograma corespunzătoare. Din lista de dispozitive disponibile, localizați numele căștilor Xiaomi. Apăsați pe el și faceți clic pe "Conectare".

DA! Asta e, cred că într-adevăr, primul pas a fost cel mai greu. :D Vă rugăm să vizitați newsletter-ul și blogul nostru pentru mai multe sfaturi utile.

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.