Cum se creează un cont Xiaomi?

Cum se creează un cont Xiaomi?

Sunteți un proprietar sau un proaspăt deținător al unui smartphone Xiaomi? Da? Minunat.! În acest articol, vom împărtăși sfaturi prețioase despre contul Xiaomi și cum să gestionăm configurarea acestuia în câteva minute. Citiți ghidul nostru pas cu pas și acest lucru va înceta rapid să vă afecteze..

Contul Xiaomi - în ce constă acesta?

Xiaomi Account este un serviciu dedicat tuturor utilizatorilor de telefoane inteligente Xiaomi, făcând mai simplă, mai rapidă și mai plăcută bucuria de a beneficia de avantajele acestui ecosistem. Printre altele, aceasta face posibilă sincronizarea și transferul de date între diferite dispozitive Xiaomi, acces la așa-numitul norișor :) Xiaomi (Mi Cloud) și administrarea acestora, localizarea echipamentului în caz de furt sau pierdere, precum și back-up-uldatelor stocate, care se dovedesc foarte des a fi neprețuite.

În mod oficial pe contul Xiaomi este format dintr-o secvență de cifre unice, iar pentru crearea acestuia numărul dvs. de telefon sau adresa de e-mail sunt suficiente. Întregul proces nu ar trebui să vă ia mai mult de câteva minute, așa că nu pierdeți timpul și treceți la treabă. Este foarte simplu!

Cum pot crea un cont Xiaomi?

1. Deschideți secțiunea Settings (Setări) de pe telefonul smartphone.

2. Mergeți în partea de jos de la Setări, apoi localizați și navigați până la tab-ul Cont Xiaomi.

3. Introduceți numărul de telefon și faceți clic pe Next (Următorul).

4. Vi se va solicita apoi să introduceți un cod, care vă va fi trimis prin SMS.

5. În pasul următor, după introducerea codului corect, citiți textul din imaginea afișată (CAPTCHA) și introduceți-l în spațiul prevăzut.

6. Ultimul pas este acceptarea politicii de confidențialitate și a acordului de utilizare a cloud-ului Xiaomi (Mi Cloud), care va permite, printre altele, realizarea de copii de rezervă.

Asta e tot! Dacă ați urmat punct cu punct pașii de mai sus, contul Xiaomi ar trebui să fie creat. De acum înainte, îl puteți folosi pentru a vă conecta de pe alte dispozitive din ecosistemul Xiaomi, iar dacă v-ați dat acordul pentru sincronizare, acest lucru se va face și el.

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.