Cum se activează opțiunea de dezvoltator Xiaomi?

Cum se activează opțiunea de dezvoltator Xiaomi?

Aveți o afinitate pentru tehnologie? Vă pricepeți la programare? Sau poate doriți doar să "măriți" capacitățile smartphone-ului dumneavoastră? Dacă ați răspuns afirmativ la cel puțin una dintre aceste întrebări, ați ajuns la locul potrivit!

Care este opțiunea de dezvoltator Xiaomi?

Astăzi vom împărtăși cu dvs. instrucțiuni simple despre cum să activați opțiunea de dezvoltator pe un smartphone Xiaomi cu doar câteva clicuri. Acestea sunt așa-numitele funcții suplimentare care pot fi accesate doar de către utilizatorii inițiați care se bucură de testarea software-ului de orice fel. Aceste funcții au fost ascunse pentru ca cei care nu au cunoștințe suficiente în domeniu să nu facă modificări care ar putea avea un impact nedorit asupra funcționării dispozitivului. Aceste opțiuni nu sunt ireversibile, dar este recomandabilă cunoașterea conceptelor de bază de programare pentru a reveni la setările inițiale fără incidente. Dacă doriți totuși să experimentați și să scoateți la iveală potențialul enorm al telefonului dumneavoastră, citiți mai departe.

Opțiunile de dezvoltator ale Xiaomi au o serie de atribuții unice despre care poate nu știați că există până acum. Depanarea USB, accesarea raportului de erori, setarea unor limite pentru procesele din fundal, modificarea duratei și a vitezei animațiilor - acestea sunt doar câteva dintre posibilitățile pe care le oferă o examinare aprofundată a software-ului unui smartphone Xiaomi și personalizarea acestuia în funcție de nevoile dumneavoastră.

Cum se activează opțiunea de dezvoltator Xiaomi?

1. Deschideți funcția Setări de pe telefonul dvs.

2. Accesați fila About Phone (Despre telefon), care ar trebui să fie afișată în partea de sus a Setărilor.

3. Apoi faceți clic pe Toți parametrii.

4. În etapa următoare, atingeți de mai multe ori câmpul numit MIUI Version (Versiunea MIUI). Faceți acest lucru până când în partea de jos a ecranului apare mesajul You are a developer.

5. Reveniți acum la Setări și accesați fila Setări suplimentare.

6. Dacă ați urmat corect pașii anteriori, în partea de jos a secțiunii Setări suplimentare ar trebui să vedeți secțiunea Opțiuni de programare.

7. Accesați această filă pentru a vă folosi de posibilitățile pe care le oferă sau pentru a o dezactiva.

Când ceva nu merge bine în timp ce utilizați opțiunile dezvoltatorului Xiaomi - trebuie să vă pregătiți să vă resetați dispozitivul la setările din fabrică. Pentru a evita acest scenariu și pentru a nu pierde niciun fel de date stocate pe dispozitiv, faceți în prealabil o copie de siguranță (backup) a smartphone-ului, iar atunci nicio modificare nu va mai fi o problemă pentru dvs.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.