Cum se activează apelarea Wi-Fi pe telefoanele Xiaomi?

Cum se activează apelarea Wi-Fi pe telefoanele Xiaomi?

Acesta este un ghid care vă ajută să înțelegeți cum să activați Xiaomi Wi-Fi Calling în câțiva pași simpli. Cu ajutorul acestuia, puteți efectua cu ușurință un apel către cei dragi chiar și dintr-un loc în care nu există acoperire. Tot ce trebuie să faceți este să vă aflați într-o cameră cu o rețea Wi-Fi de încredere. Sună promițător, nu? Deci, să trecem la detalii!

Primul pas

Este atât de rapid și ușor să faci apelurile Wi-Fi Calling să funcționeze, încât nici nu vei realiza acest lucru! Luați smartphone-ul Xiaomi, POCO sau Redmi și actualizați sistemul de operare la cea mai recentă versiune. Veți face acest lucru prin selectarea: Setări -> Despre telefon -> Versiunea MIUI.

Al doilea pas

Următorul pas va consta în găsirea și conectarea la rețeaua Wi-Fi pe care doriți să o utilizați pentru apeluri. Activați conexiunea Wi-Fi (făcând clic pe pictograma corespunzătoare din bara de instrumente) și selectând rețeaua cu numele corespunzător, de exemplu home1.

Al treilea pas

După ce v-ați alăturat rețelei și ați introdus parola, este timpul să accesați fila Settings (Setări) a telefonului. Căutați acolo opțiunea Wi-Fi Calling și activați-o făcând clic pe acest element.

Gata! Acum vă puteți suna prietenii de oriunde există o rețea Wi-Fi. În plus, nu trebuie să plătiți niciun ban pentru aceste apeluri. Vă place acest ghid și funcția pe care v-am prezentat-o astăzi? Anunțați-ne abonându-vă la newsletter-ul nostru și dând click pe imaginea corespunzătoare de sub această postare.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.