Cum pot schimba browserul predefinit pe un telefon Xiaomi?

Cum pot schimba browserul predefinit pe un telefon Xiaomi?

Petreceți mult timp navigând pe internet, iar browserul implicit de pe smartphone-ul Xiaomi, Redmi sau POCO nu este unul dintre preferatele dvs.? Avem o rețetă simplă despre cum îl puteți schimba! Îți vine să crezi că ești la doar câteva gesturi simple de a stabili browserul ales de tine (Chrome, Mozilla, Opera sau oricare altul) ca fiind "implicit"? Citește mai jos și află acum!

Cum pot schimba browserul implicit pe smartphone-ul meu Xiaomi, Redmi sau POCO?

1. Deschideți aplicația Setări.

2. Dintre elementele disponibile, selectați secțiunea Aplicații.

3. În pasul următor, mergeți la Gestionați aplicațiile.

4. Apoi faceți clic pe cele trei puncte situate în colțul din dreapta sus.

5. Din listă, selectați Aplicații implicite.

6. Ultimul pas este să faceți clic pe secțiunea Browser și să selectați dintre aplicațiile vizibile pe cel care va acționa ca browser implicit pe telefonul dvs.

NOTĂ! Dacă aplicația pe care doriți să o utilizați ca aplicație implicită atunci când navigați în conținutul online nu se află în secțiunea de mai sus, va trebui să o instalați pe telefon prin intermediul Play Store.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.