Cum se adaugă fotografii la contacte pe telefoane Xiaomi?

Cum se adaugă fotografii la contacte pe telefoane Xiaomi?

Vă întrebați cum să găsiți mai repede și mai bine numerele de telefon preferate? Schimbați fotografiile de contact ale rudelor, prietenilor și cunoștințelor dumneavoastră. În ghidul de astăzi, vă vom răspunde cum să faceți acest lucru într-un mod extrem de simplu. Lectură plăcută!

Urmați pașii de mai jos pentru a schimba fotografia unui contact:

  1. Deschideți aplicația Contacte Google sau Telefon Google pe telefonul Xiaomi, POCO sau Redmi.

  2. Căutați și atingeți ușor contactul pe care doriți să îl editați.

  3. Când ajungeți la panoul persoanei a cărei fotografie doriți să o modificați, găsiți pictograma creion pe ecran și atingeți-o..

  4. Astfel, veți putea să editați informațiile unui contact și să adăugați, să modificați sau să ștergeți fotografia asociată cu un număr de telefon..

  5. Faceți clic pe câmpul circular al imaginii și alegeți dacă doriți să folosiți camera de pe smartphone pentru a realiza fotografia sau să folosiți o fotografie stocată pe telefon..

  6. Ai terminat? Este timpul să vă salvați modificările! Acest lucru se face apăsând butonul Salvare.

Ați avut succes? Pentru mai multe tutoriale, consultați blogul nostru! Acolo veți găsi o mulțime de articole interesante, tutoriale și informații despre viitoarele lansări de dispozitive inteligente de la Xiaomi, Redmi și POCO.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.