Cum se înregistrează un apel telefonic pe un telefon Xiaomi?

Cum se înregistrează un apel telefonic pe un telefon Xiaomi?

Doriți să acordați un interviu prin telefon? Vă este teamă că veți pierde ceva sau că nu veți avea timp să notați cele mai importante informații? Noi avem răspunsul. În câteva propoziții, vom explica cum să înregistrați un interviu telefonic pe telefoanele Xiaomi, Redmi și POCO.

Pornind de la!

Oricare ar fi motivul, este o idee bună să vă asigurați că persoana cu care vorbiți este de acord ca discuția să fie procesată și înregistrată. Prin urmare, anunțați-o din timp că intenționați să înregistrați schimbul de replici. Odată ce această formalitate a fost acceptată, puteți trece la următoarele etape.

Aplicația Google

Pentru a înregistra un apel în aplicația Google Phone, urmați pur și simplu pașii de mai jos.


  1. Din partea dreaptă sus a ecranului, glisați meniul aplicației și extindeți-l cu o mișcare suplimentară a degetului.

  2. Faceți clic pe pictograma cu mențiunea Screen recording (Înregistrare pe ecran) și țineți-o apăsată timp de câteva secunde până când veți ajunge la setările pentru această funcție.

  3. Căutați Audio Source (Sursă audio) și modificați setarea implicită la Microphone (Microfon).

  4. Tot ce rămâne de făcut este să activați înregistrarea ecranului înainte de a forma numărul de telefon pe care doriți să îl apelați.

  5. Făcând clic pe opțiunea vizibilă în bara de instrumente transparentă, veți vedea bara de control a înregistrării apărând pe ecranul telefonului dvs. Punctul roșu vă va permite să începeți rapid înregistrarea, iar un contor vă va indica durata. Veți încheia înregistrarea audio atingând căsuța cu pătrat roșu, care va lua locul cercului roșu pe durata înregistrării.

Este foarte ușor!

Această tehnică poate fi utilă atunci când discutați detaliile unui proiect important sau ale unui acord financiar care nu vă poate scăpa din vedere. Soluția de astăzi vă poate ajuta, de asemenea, la sondaje, interviuri și ședințe telefonice cu personalități importante. Cu toate acestea, vă reamintim că este întotdeauna o idee bună să avertizați interlocutorul de intenția dvs. de a înregistra conversația, și să nu o faceți din senin.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.