Cum să scanați un cod QR cu un telefon Xiaomi?

Cum să scanați un cod QR cu un telefon Xiaomi?

Ești în restaurantul tău preferat și vezi un cod QR pe meniu pe care îl scanezi pentru a acorda o notă localului, dar nu ești sigur cum să procedezi? Cafeneaua ta nu are deloc un meniu fizic, și singura modalitate de a afla este să scanezi codul QR de pe masă? Dacă răspunsul la oricare dintre întrebările de mai sus este da, iar fiecare cod QR care apare în raza ta vizuală te derutează, avem soluția! Aveți în față un scurt tutorial despre cum să scanați rapid și fără efort un cod QR cu telefonul dvs. Xiaomi, Redmi sau POCO.

Cum să scanați un cod QR cu un telefon Xiaomi, Redmi sau POCO.?

1. "Derulați" bara de notificări, apoi extindeți-o pentru a afișa toate comenzile rapide disponibile cu numele lor pe ecranul telefonului dvs.

2. Din lista de comenzi rapide, localizați-o pe cea cu pictograma etichetată Scanner..

3. Faceți clic pe ea și apoi dați-vă acordul pentru pașii necesari pentru scanare (de exemplu, pentru a putea utiliza camera).

4. Așezați codul QR în interiorul cadrului, care va apărea pe ecran.

5. Faceți clic pe butonul de sub cadru pentru a scana codul QR.


Asta e tot! De acum înainte, vă puteți numi cu încredere regele sau regina codurilor QR! Și dacă doriți mai multe sfaturi de acest tip, consultați blogul nostru, unde vă împărtășim în mod regulat nu numai „sfaturi”, dar și cele mai recente știri din lumea Xiaomi, Redmi și POCO.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.