Cum pot transfera date pe un nou telefon Xiaomi?

Cum pot transfera date pe un nou telefon Xiaomi?

Ce face fiecare, proprietar al unui nou achiziționat smartphone Xiaomi? Îl despachetează, verifică funcțiile disponibile, face câteva fotografii de test și... transferă cele mai importante contacte, fotografii, fișiere și tot felul de date relevante de pe telefonul anterior. Vreți să știți cum să faceți acest lucru rapid și eficient? Aruncați o privire la scurtul nostru tutorial despre cum să transferați date de pe un telefon Huawei sau Samsung pe un dispozitiv Xiaomi.

Utilizați aplicația!

Copierea de conținut nu trebuie să fie o operațiune lungă sau plictisitoare, trebuie doar să accesați Google Play Store și să instalați orice aplicație utilizată pentru a transfera date pe noul dispozitiv. Utilizarea uneia dintre numeroasele aplicații software dedicate vă poate scuti de multe bătăi de cap. Aveți la dispoziție o mulțime de opțiuni din care puteți alege, inclusiv Mobile Transfer, Send Anywhere, Mi Mover sau Share Me. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, următorii pași vor fi ușor diferiți. Vom prezenta tutorialul nostru folosind ca exemplu aplicația Mi Mover.

Pasul 1

Accesați aplicația Google Play Store. Scrieți: Mi Mover, selectați rezultatul relevant al căutării și descărcați software-ul. Acest pas trebuie efectuat pe telefonul de pe care veți transfera datele și pe noul smartphone Xiaomi.

Pasul 2

Când lansați Mi Mover (sau orice altă aplicație la alegere), va trebui să indicați de pe ce telefon doriți să trimiteți fișiere și ce telefon le va primi. Pe vechiul smartphone, atingeți "I'm a sender/I'm a recipient", iar pe cel nou "I'm recipient/I'm a receiver".

Pasul 3

Acum puteți alege ce conținut va fi transferat pe noul dispozitiv. După ce v-ați selectat fișierele, treceți la conectarea la noul dvs. smartphone. Mi Mover va face acest lucru folosind Wi-Fi Hotspot, așa că asigurați-vă că ambele dispozitive sunt conectate la aceeași rețea. Întregul proces ar trebui să decurgă foarte rapid, dar timpul poate crește în funcție de cantitatea de date pe care decideți să le transferați.

Doriți să aflați mai multe despre metodele de transfer de date pentru noile smartphone-uri Xiaomi, POCO și Redmi? Dacă da, înscrieți-vă la newsletter,prin care vă trimitem notificări despre produse noi, link-uri către oferte speciale și alte articole de pe blogul nostru. Rămâi la curent!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.