Produse Xiaomi ideale pentru vacanță!

Produse Xiaomi ideale pentru vacanță!

Lunile de vară sunt, fără îndoială, o perioadă care se pretează la numeroase excursii. Profitați de zilele însorite și de serile lungi și bucurați-vă de plăcerile călătoriei. Dacă doriți să explorați atât colțurile apropiate, cât și cele îndepărtate ale lumii într-o atmosferă plăcută și confortabilă, trebuie să vă pregătiți în consecință. Aflați ce produse Xiaomi ar trebui să cumpărați înainte de călătorii.

Mi Portable Bluetooth Speaker (16W)

Muzica este o parte importantă a vieții tale de zi cu zi și nu-ți poți imagina niciuna dintre călătoriile tale fără ea? Boxa portabilă Mi Portable Bluetooth Speaker (16W) vă vine în ajutor! Această boxă fără fir Xiaomi se va ocupa de sunetul de cea mai bună calitate al melodiilor tale preferate, transformând chiar și cel mai discret spațiu într-un ring de dans disco. Tot ce trebuie să faceți este să îl asociați cu smartphone-ul dumneavoastră, utilizând modulul Bluetooth 5.0 încorporat, care garantează atât o conexiune stabilă, cât și o rază de acțiune excelentă. Ploaie neașteptată? Nici o problemă! Mi Portable Bluetooth Speaker (16W) este certificată pentru rezistență la apă IPX7, pentru a se asigura că condițiile meteorologice nefavorabile nu reprezintă o amenințare pentru aceasta. Designul compact și șnurul care vă permite să fixați boxa Xiaomi în locul dorit, îl transformă într-un dispozitiv complet mobil, permițând până la 13 ore de muzică oriunde v-ați afla.

Redmi Buds 3 Lite Black

Țineți la intimitatea dumneavoastră? Vă place să fiți singur cu muzica dumneavoastră? Sau vă petreceți fiecare drumeție însoțită de cărți audio? Dacă răspunsul la cel puțin una dintre întrebările de mai sus este da, achiziționați acum Redmi Buds 3 Lite! Aceste căști compacte de la Xiaomi vă vor face drumețiile mult mai bune. Deși costă aproximativ 100 de lei, puteți fi siguri că vă vor impresiona cu capacitățile lor. De ce suntem atât de siguri de acest lucru? Avem motivele noastre... În primul rând, designul ergonomic, în al doilea rând, împerecherea instantanee, iar în al treilea rând, calitatea excelentă a sunetului. Apoi, rezistența la praf și apă (IP54), controlul tactil și funcționarea de până la 18 ore (în combinație cu carcasa de încărcare), toate acestea fiind lucruri care fac o diferență uriașă atunci când se abordează trasee mai mult sau mai puțin solicitante. Redmi Buds 3 Lite sunt disponibile în două culori clasice (negru sau alb), din care o poți alege pe cea care îți reflectă cel mai bine personalitatea!

Xiaomi Sports Fanny Pack Black

"Portofelul, telefonul, cheile, am totul?" - acestea sunt probabil cele mai frecvente cuvinte pe care le rostiți înainte de a ieși din casă. Ce puteți face pentru a vă asigura că aveți toate lucrurile esențiale la dumneavoastră în orice moment? Cumpărați Xiaomi Sports Fanny Pack, geanta minimalistă de la Xiaomi care nu se va lăsa intimidată de călătorii. Nu vă lăsați păcăliți de dimensiunile sale relativ mici. Contrar aparențelor, are mult spațiu! Cele patru compartimente oferă spațiu pentru smartphone, căști, încărcător, portofel, kindle, umbrelă pliabilă sau sticlă de apă de 0,5 litri! În plus, Xiaomi Sports Fanny Pack dispune de o clemă flexibilă și funcțională pentru chei, astfel încât cheile dvs. să rămână mereu la locul lor. Materialele utilizate în Xiaomi Sports Fanny Pack sunt ușor de curățat, iar calitatea componentelor, cum ar fi încuietorile, cataramele și cureaua, nu lasă nicio îndoială că acesta este un produs de înaltă calitate. Optați pentru confort complet acum și păstrați-vă bagajul la un nivel minim cu Xiaomi Sports Fanny Pack!

Vă simțiți deja pe deplin pregătiți să porniți la drum? Sau vreți să vă completați echipamentul cu un acumulator extern Xiaomi încăpător sau cu una dintre brățările inteligente pentru a ține totul sub control? Aruncați o privire pe Mi-Home.ro și găsiți echipamentul care să se potrivească nevoilor dumneavoastră de călătorie!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.