Cum să împerechezi căștile Xiaomi cu un smartphone?

Cum să împerechezi căștile Xiaomi cu un smartphone?

Căștile cu fir sunt o piesă de echipament care devine încet-încet un lucru al trecutului, lăsând loc unuia nou. Vorbim, bineînțeles, despre căștile wireless. Acestea sunt cele care au cucerit inimile fanilor noilor tehnologii încă de când au intrat pe piața generală. În prezent, probabil că nu vă puteți imagina să vă întoarceți la căștile cu cablu care vă consumau mult timp și energie.

În primul rând

Căștile fără fir Xiaomi vor avea grijă de confortul tău și vor oferi un sunet cu o claritate de top. Totuși, înainte de a face acest lucru, acestea trebuie să fie asociate cu smartphone-ul dumneavoastră. Acest lucru nu ar trebui să vă creeze dificultăți. Cu toate acestea, dacă doriți să fiți 100% sigur că conexiunea dintre căștile Xiaomi și telefonul dvs. este reușită, aruncați o privire la scurtul ghid de mai jos.

Varianta I

Cum se împerechează Căștile wireless Xiaomi

Smartphone-ul dvs. este Xiaomi, Mi, Redmi sau POCO? ? Atunci, jumătate din treabă este deja rezolvată! Împerecherea căștilor Xiaomi cu modelele care utilizează sistemul MIUI se face într-o clipă. Ce trebuie făcut pentru a efectua corect această operațiune?

1. Introduceți căștile în carcasa de încărcare.

2. Închideți capacul carcasei.

3. Activați Bluetooth pe smartphone-ul dvs. Xiaomi, Mi, Redmi sau POCO.

4. Așezați telefonul aproape de căștile aflate în carcasa de încărcare.

5. Deschideți capacul carcasei.

6. Urmați instrucțiunile afișate pe ecranul smartphone-ului Xiaomi, Mi, Redmi sau POCO

Varianta II

Cum se împerechează căștile fără fir Xiaomi cu un smartphone?

Smartphone-ul dvs. nu face parte din familia Xiaomi, Mi Redmi sau POCO? Nu vă faceți griji - avem o soluție și pentru asta. Conectarea caștilor Xiaomi cu modele de telefoane care nu au MIUI este posibilă și aproape la fel de ușoară și intuitivă ca în cazul modelelor care au. Aflați cum să faceți acest lucru în câțiva pași simpli.
1. Introduceți căștile în carcasa de încărcare.

2. Apăsați și mențineți apăsată zona tactilă a ambelor căști timp de aproximativ 3 secunde.

3. Activați funcția Bluetooth pe smartphone.

4. Selectați căștile Xiaomi din lista de dispozitive la care vă puteți conecta prin Bluetooth

Gata! De acum încolo, vă puteți bucura de piesele preferate care, datorită căștilor fără fir Xiaomi veţi dobândi o nouă calitate a sunetului.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.