Cum să schimbați fontul pe un smartphone Xiaomi?

Cum să schimbați fontul pe un smartphone Xiaomi?

Îți place ca totul pe smartphone-ul tău să fie personalizat și pe placul tău? Nu vă puteți imagina lucruri precum imaginea de fundal, ecranul de blocare, plasarea pictogramelor sau aspectul ceasului și al widget-urilor să nu fie personalizate? Dacă da, mergeți mai departe și schimbați fontul de pe telefonul Xiaomi, Redmi sau POCO cu ajutorul nostru. Nu vă va lua mai mult de câteva secunde, iar rezultatul vă poate depăși cele mai nebunești așteptări.

Cum pot schimba fontul pe smartphone-ul meu Xiaomi, Redmi sau POCO?

1. Deschideți aplicația de sistem Teme.

2. Pe bara de jos, localizați iconița în forma literei T și apăsați-o.

3. Selectați fontul care vă interesează făcând clic pe numele acestuia.

4. După ce ați navigat la fila cu fontul selectat, faceți clic pe butonul verde GRATUIT, pentru a-l descărca pe smartphone-ul dvs.

5. După ce fontul a fost descărcat, faceți clic pe butonul verde APLICĂ, pentru a finaliza instalarea.

6. În noua fereastră care apare, faceți clic pe butonul Restart. Acest lucru este necesar pentru ca fontul să fie instalat și să funcționeze corect.

Asta e! Această soluție este atât de bine pusă la punct încât, atunci când vă reporniți smartphone-ul, veți găsi noul font nu numai în știri, ci și în celelalte aplicații!

Ești dornic de informații noi, tutoriale și sfaturi de acest gen? Consultați blogul nostru, unde publicăm în mod regulat nu numai știri din lumea Xiaomi, ci și tot felul de sfaturi care vor face ca utilizarea zilnică a echipamentului nostru să fie și mai plăcută și mai convenabilă.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.