Cum se realizează o captură de ecran pe un telefon Xiaomi?

Cum se realizează o captură de ecran pe un telefon Xiaomi?

O mică pauză la serviciu. Îți faci o a doua/ a treia/ a patra (după caz) cafea. În timp ce așteptați aparatul de cafea, căutați în buzunar telefonul. Începi să răsfoiești panourile de pe rețelele tale de socializare preferate: Facebook, Instagram, Twitter. Dai peste un meme foarte amuzant, o rețetă de plăcintă cu mere fără coacere, o listă de cărți care îți vor schimba întreaga viață, etc. Cel mai bun mod de a păstra conținutul valoros pentru mai mult timp este să faceți o captură de ecran. Cum se face o așa-numită "captură de ecran" pe un smartphone Xiaomi, Redmi sau POCO? Hai să aflăm împreună!

Cum se realizează o captură de ecran pe un telefon Xiaomi Redmi sau POCO?

Răspunsul este simplu, deși ambiguu. Există nu mai puțin de trei moduri de a face o captură de ecran pe smartphone-urile echipate cu MIUI. Explorați fiecare dintre ele și alegeți-o pe cea care vi se potrivește cel mai bine.

Metoda 1 - APĂSAREA BUTOANELOR

.

Cum se face o captură de ecran cu ajutorul butoanelor?

Tot ce trebuie să faceți este să apăsați în același timp butonul de pornire și butonul de reducere a volumului. Gata, captura de ecran tocmai a fost salvată în galerie.

Metoda 2 - COMENZI RAPIDE

Cum pot face o captură de ecran pe telefon folosind o comandă rapidă?

Pur și simplu extindeți bara de notificări trăgând în jos din partea de sus a ecranului și, dintre pictogramele vizibile, găsiți-o și faceți clic pe cea marcată cu foarfecă și descrisă ca Captură de ecran. Și se va auzi un sunet de notificare! Aapoi, aruncați o privire în galerie, unde vă va așteapta deja "ecranul" dumneavoastră.

Metoda 3 - GESTURI

Cum pot face o captură de ecran pe telefon folosind gesturi?

Tot ce trebuie să faceți este să plasați vârfurile a trei degete pe ecran și apoi să le folosiți pentru a face un gest de glisare în jos. Da, este cea mai simplă și mai rapidă cale. Nu credeți? Deschideți galeria și vedeți cu ochii voștri!

Vă plac tutorialele sau instrucțiunile noastre care facilitează utilizarea zilnică a produselor Xiaomi? Urmăriți cu regularitate blogul nostru și vă promitem că vor fi din ce în ce mai multe!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.